• ELEKTRIM .... I KOZA Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    TAKI JEST PRAWDOPODOBNIE ZAMYSŁ SOLORZA...I ZARZĄDU ...

"WPROWADZIMY WAM KOZĘ... ( PRZYNALEŻNOŚĆ DO GRUPY STASALCO ) \

... WY BĘDZIECIE SIĘ WYKRWAWIAĆ W BOJACH O NIEDOPUSZCZENIE TEJ UCHWAŁY ...

NATOMIAST......

...RABUNEK PORTU PRASKIEGO
    UTRATA AKTYWÓW ZE PAK ..I....POLKOMTELA A PRZEDE WSZYSTKIM UTRATA WIELOMILIARDOWYCH ZYSKÓW PTC/ERA GSM

WSZYSTKO TO .....ULEGNIE WYCISZENIU I ZMARGINALIZOWANIU ...."
  • Re: ELEKTRIM .... I KOZA Autor: ~jw [149.156.235.*]
    Nizioł ft. Bonus RPK, Dudek P56 - Łachudry (prod. Szwed SWD x Czaha)
    https://www.youtube.com/watch?v=4dqZPo_v34s
  • Re: ELEKTRIM .... I KOZA Autor: ~EleK [46.113.4.*]
    Brawo za tą Ocenę..
  • Re: ELEKTRIM .... I KOZA Autor: ~KEMOT [89.64.30.*]
    "KOZA " ... W ELEKTRIMIE ... I WALKA Z NIĄ ( N.P. ...STASALCO )... PRZEZ DŁUGIE LATA .... CAŁY CZAS AKTUALNA ....
  • Re: ELEKTRIM .... I KOZA Autor: ~XD [31.0.59.*]
    to może czas zmienić metody skoro obecne nie przynoszą żadnych efektów

TO NIC ŻE WYPROWADZONO PRAWIE CAŁY MAJĄTEK Z ELEKTRIMU .....ALE ZA TO DZISIAJ WYPROWADZONO KOZĘ Z ELEKTRIMU ... CZYLI UNIEWAŻNIONO UCHWAŁĘ O STASALCO ...
    CZEKAMY NA NASTĘPNĄ ..... "KOZĘ " ... I WALKĘ Z NIĄ ...
  • Re: ELEKTRIM .... I KOZA Autor: ~hwds [213.134.191.*]
    Brawo uwaliliście możliwość dokonania wyceny godziwej pod nadzorem sądu Co proponujecie w zamian jajko? Chyba jajco...
  • Re: ELEKTRIM .... I KOZA Autor: ~TenTego [31.0.59.*]
    Nie od dzisiaj wiadomo że PAE to twór solorza i reprezentuje tutaj jego interesy.
    Pozdrawiam te 2/3 akcjonariuszy myślących i świadomych co nie uczestniczy w tej farsie i nie należy do tej organizacji.
    Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia.
  • Re: ELEKTRIM .... I KOZA Autor: ~hwds [213.134.191.*]
    Takiego wniosku się na podstawie tego wydarzenia nie da wyciągnąć
  • Re: ELEKTRIM .... I KOZA Autor: ~ele [46.205.197.*]
    Jak to jest że sąd stwierdza  bezwzględną nieważność zaskarżonej uchwały jako sprzecznej z prawem oraz obciążył Elektrim S.A. kosztami sądowymi w pełnej wysokości. Sąd w pełni uwzględnił racje PAE i uznał, że uchwała była sprzeczna z przepisami oraz krzywdząca dla akcjonariuszy. To czemu Pan manipuluje i kłamie?
  • Re: ELEKTRIM .... I KOZA Autor: ~ele [188.146.125.*]
    Proponuję abyś najpierw zanim zamiescisz coś tutaj takiego ?? zasięgnął opinii prawnika. Kłamiesz i manipulujesz.
  • Panie hwds!!! Proszę nie manipulować Autor: ~ele [46.205.197.*]
    Sąd stwierdził bezwzględną nieważność zaskarżonej uchwały jako sprzecznej z prawem. To oznacza, że uchwała była niezgodna z przepisami prawa, co jest poważnym naruszeniem i uzasadnia jej unieważnienie.
    Sąd odnotował, że Elektrim S.A. jest spółką objętą nadzorem finansowym, co potwierdza uzyskana na wniosek opinia KNF. Spółka objęta nadzorem finansowym nie może być spółką zależną, co czyniło uchwałę nieważną.
    Sąd zauważył, że uchwała nie miała uzasadnienia, a zarząd spółki, nawet na etapie postępowania, nie wyjaśnił celu zaskarżonej Sąd zgodził się z tezą, że uchwała była krzywdząca dla akcjonariuszy. Nawet gdyby nie stwierdzono jej nieważności z powodów . Decyzje zarządu powinny być transparentne i uczciwe. Brak uzasadnienia i wyjaśnień ze strony zarządu w kontekście tej uchwały budzi poważne wątpliwości co do ich intencji.
  • Re: Panie hwds!!! Proszę nie manipulować Autor: ~Sil [46.134.64.*]
    I co z tego i tak w koło Macieju
  • Re: Panie hwds!!! Proszę nie manipulować Autor: ~ele [188.146.125.*]
    Sił Ty nic nie zrozumiesz a ja nie mam czasu przepraszam.
  • Re: Panie hwds!!! Proszę nie manipulować Autor: ~Sil [46.134.64.*]
    Mówisz jak solo wy nic nie zrozumiecie
  • Re: Panie hwds!!! Proszę nie manipulować Autor: ~Andi [91.94.0.*]
    Przewodniczący PAE napisał:"Mając na uwadze powyższe chciałbym jedynie od siebie dodać, że wyrok pokazuje, że działania głównego akcjonariusza mają dla drobnych akcjonariuszy charakter ewidentnie krzywdzący. "
    O tym, że tak jest to wiedzą wszyscy po wielu latach walki z GA.
    Ważniejsze jest czy mądre głowy z Rady Porozumienia potrafią ten korzystny dla nas wyrok sądu wykorzystać efektywnie.
    Zdrowych , wesołych Świąt.
  • Re: Panie hwds!!! Proszę nie manipulować Autor: ~hwds [213.134.191.*]
    Jesteśmy przed tą uchwałą minął rok naprawdę to taki wielki sukces coś się zmieniło?
  • Nic nie zrobiłeś w tym czasie . No przepraszam Autor: ~ele [188.146.125.*]
    próbowałeś podpiąć się pod nasz pozew. I powiedz nam wszystkim czego dotyczyło Twoje pismo i co sędzią z nim zrobil
  • Re: Nic nie zrobiłeś w tym czasie . No przepraszam Autor: ~hwds [213.134.191.*]
    Sędzia zrobił dokładnie to co miał zrobić. A pismo Miało taki charakter jaki miało mieć. A moje wpisy są dokładnie takie jakie mają być.
    Kto ma uszy niech słucha
  • i jeszcze jedno Panie hwds. Proszę o wskazanie chociaż jednej sprawy Autor: ~ele [46.205.197.*]
    wygranej przez Pana dotyczącej spółki elektrim . Dotyczy to zarówno złożonego pozwu do sądu jak również zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa. Jedna wygrana sprawa!!!
  • Re: i jeszcze jedno Panie hwds. Proszę o wskazanie chociaż jednej sprawy Autor: ~hwds [213.134.191.*]
    Rozumiem te frustracje, ale to nie znaczy że Na forum masz baranie dyskutować działania jednego z tysięcy akcjonariuszy sam się weź lepiej do roboty i jak zrobisz 1/10 tego co ja to porozmawiamy
  • no właśnie żadnych efektów kompletne bagno Autor: ~ele [46.205.197.*]
    ...
  • więc zanim zaczniesz krytykować PAE to zrób rachunek sumienia Autor: ~ele [46.205.197.*]
    co do swojej osoby i efektów swojej pracy
  • Re: więc zanim zaczniesz krytykować PAE to zrób rachunek sumienia Autor: ~Andi [91.94.0.*]
    Panie ele, poproszę wymienić osiągnięcia PAE w roku 2024.
    Ja widzę jedynie dreptanie w miejscu. A kamienie milowe, które mogły nas przybliżyć do sukcesu jak choćby powołanie biegłych rewidentow, zostały całkowicie spaprane. Dlatego nie dziwią mnie głosy że kierownictwo PAE mogło przejść na ciemną stronę mocy.
  • Panie Andi nikt nikogo na siłę nie trzyma w PAE. Jak Ci się nie podobaj Autor: ~ele [46.205.197.*]
    ą działania PAE droga wolna dupków nie potrzebujemy.
  • Re: no właśnie żadnych efektów kompletne bagno Autor: ~zainteresowany [185.242.153.*]
    Bagno to robi j.kaliszyk ze swoim pozwem. Jaki jest status sprawy kaliszyka?
    http://embud2ska.pl
  • Re: no właśnie żadnych efektów kompletne bagno Autor: ~Andi [91.94.0.*]
    Panie ele. Nie odpowiedział Pan na moje pytanie odnośnie sukcesów PAE w 2024 roku. Ja jestem w drużynie PAE i nie mam zamiaru jej opuszczać. Ja dyskutuję wyłącznie na argumenty a nie na bzdety typu podoba się, nie podoba się itd.
    Ja oczekuję od kierownictwa po Nowym Roku przedstawienia bilansu działalności za 2024 rok i nakreślenia planów na 2025 rok.
    Kierownictwo każdej organizacji jest zobowiązane do tego aby członkowie wiedzieli w jakim jesteśmy miejscu.
    Miniony czas pokazał, że walczymy z Goliatem a nasze możliwości są mizerne czemu nie należy się dziwić. Żyjemy w postkomunistycznym środowisku gdzie prawda i sprawiedliwość dopiero raczkują. Jednak dla zachowania zwartości szeregów należy w prawdzie przedstawić na co członkowie PAE mogą liczyć w naszej walce w najbliższym czasie.
  • Re: no właśnie żadnych efektów kompletne bagno Autor: ~ele [46.205.197.*]
    Panie Andi,
    Chciałbym podkreślić, że PAE osiągnęło wiele w 2024 roku. Pan nawet nie ma podstawowej wiedzy z wiadomości które są przesłane akcjonariuszom. Mam wrażenie że Pan je nie czyta albo nie rozumie ogólnej naszej sytuacji. Działania PAE są skierowane na ochronę praw akcjonariuszy i dążenie do sprawiedliwości i godziwej wyceny akcji. Po to jesteśmy żeby nie dopuścić do takich uchwał jak ostatnia dot. grupy spółek.
    Jednym z ostatnich sukcesów było stwierdzenie przez sąd nieważności uchwały o grupie spółek, co jest ogromnym krokiem naprzód w naszej walce o prawa akcjonariuszy. Sąd stwierdził, że uchwała była sprzeczna z prawem i krzywdząca dla akcjonariuszy, co potwierdza słuszność działań PAE. Pan sobie nie zdaje sprawy z konsekwencji uchwalenia tej uchwały. Pomimo tego że miał możliwość uczestnictwa w rozprawie pyta o sukcesy ??? Więc nie rozumie Pan tematu stąd moja propozycja wyjścia z PAE bo roszczeniowych akcjonariuszy nie potrzebujemy. Jest Rada PAE i ona decyduje o wszystkim .
    Bilans działalności za dany rok zawsze przesyłany jest akcjonariuszom PAE. Jednak ze względu na obecność trolli Solorza wśród akcjonariuszy PAE, nie będziemy publicznie przedstawiać szczegółowych planów na 2025 rok. Działania PAE muszą być przemyślane i zabezpieczone przed potencjalnymi próbami sabotowania a takich tutaj osób nie brakuje jak również wpisów w tym Pana cyt. że kierownictwo mogło przejść na ciemna stronę. Nie ma miejsca w PAE dla takich osób które tak piszą i myślą.
    Wierzymy, że nasze wysiłki przyniosą pozytywne zmiany.
    Jedność i wsparcie członków PAE są kluczowe dla osiągnięcia naszych wspólnych celów.
    A co Pan zrobił dla PAE? Co Pan zrobił przez okres 15 lat ? Bo oczekiwania w stosunku do Pana są ogromne . Słucham.
    Każdy członek Rady i osób współpracujących poświęcił tutaj kawał życia nie biorąc za to złotówki a Pan śmie w ten sposób pisać?
  • Re: no właśnie żadnych efektów kompletne bagno Autor: ~Andi [91.94.0.*]
    Pana wpis pokazuje, że dociekliwy akcjonariusz jest niemile widziany.
    To daje do myślenia.
    Resztę wniosków zachowam dla siebie.
  • Re: no właśnie żadnych efektów kompletne bagno Autor: ~ele [46.205.197.*]
    dociekliwi akcjonariusze są zawsze mile widziani, ponieważ ich zaangażowanie i pytania pomagają nam lepiej zrozumieć potrzeby i obawy wszystkich członków PAE. Proszę napisać, jaki Pan wniósł wkład. Co innego być dociekliwym, a co innego robić we własne gniazdo samemu nic nie robiąc. Powodzenia, Panie Andi. Proszę napisać od czasu do czasu o swoich zasługach, wygranych sprawach i co na tym zyskali akcjonariusze.
  • Re: no właśnie żadnych efektów kompletne bagno Autor: ~TenTego [31.0.62.*]
    No właśnie, co zyskali akcjonariusze?
    Kiedy do kasy?
    Ile leży dzisiaj na stole?
    O ile wzrosła 1 akcja elka po ogłoszeniu tego wyroku?
  • Re: ELEKTRIM .... I KOZA Autor: ~ele [188.146.125.*]
    Kemot ty w końcu zostaniesz usunięty z pae. Naprawdę niewiele brakuje
  • Re: ELEKTRIM .... I KOZA Autor: ~Elek [31.0.51.*]
    a jaki jest sens przynależenia do porozumienia które nic sensownego nie robi i o niczym nie informuje
    powiedz choć w przybliżeniu kiedy i po ile sprzedamy śmiecia
    to będziesz choć trochę wiarygodny
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.