A po co to kupować ??? Jrh ma 35 proc ongeno firmy która bezpośrednio zajmujecie terapia SM .. a ta synerga ??? Co to za twór ?? Komu on potrzebny i do czego ..
Jakim dawcą ? Czego dawcą ? Jednak jrh ma większe perspektywy .. tam masz jasno określone ile czego kto ma .. a tutaj ???? —- może .. gdybanie po 10 latach zero jasności tylko gdybanie …
No tak ale tu straszne sypanie a może wejdzie przez jej bądź jedna z wielu spółek jakie jrh posiada.. opcji jest bardzo dużo ale jrh ma więcej .. tu się pozbywa a na jrh kopiuje .. tak myślę .. tu już NIK nie nabiera się na wejście przez synerga .. tu ten temat po 10 latach jest przegrzany .. jrh ma większe perspektywy .. tak mi to wygląda że tu sprzedają a tam skupują ..
Aha.. moim zdaniem to co tam się może wykluć ?? Nic nowego wszystko jej jasno podane .. campus w lutym no i morze SM.. a zbierane jest bo musi być jakiś ruch na spółce .. bo tak to stała w miejscu .. także od czasu do czasu jakiś ruch robią .. to samo tutaj .. no co zrobisz jak nikt nie kupuje .. kurs sam nie urośnie .. pozdrawiam ..
I co by się nie działo to myślę że tu i tak nie puszczą wyżej jak 2 zł .. dużo akcji ff i duża podaż .. także chłodne podejście .. no to i tak będzie 100 proc ..
Gratuluję .. podpowiedz cos żeby inny zarobił .. myślę że masz już skupione i wywalisz przy 2 zł .. to teraz niby skupujesz po 0.60.. jaki cel ?? Tak samo razy 4000 .. nie .. teraz to już nie da rady ..
Nie no teraz to mam ułamek tego co miałem wczoraj dzis na koniec Ja kupuje ale po mału .Ja sądze że January nie po darmo przejoł akcje .kwestia czasu i coś tu wymyśli
Odpowiedz jest prosta raz zarobiłem kupę kasy ,może uda się i drugi raz .Na spoko Ja nikogo nie namawiam każdy robi co chce .Sądze że January nie podaemo zaparkował Synerge u siebie
Kolego MR słyszałeś nowe infa??? Pewnie już nie skupujesz ?? Dr Łukaszewicz.. nowy lek na SM .. i co teraz po co January skupił synerge ?? Co teraz wymyśli ??