Grupa Compremum w okresie styczeń-wrzesień 2024 roku osiągnęła około 106 mln zł przychodów, 15 mln zł zysku operacyjnego i 7 mln zł zysku netto. Spółka oczekuje na podpisanie aneksu dotyczącego kontraktu GSM-R realizowanego konsorcjalnie dla PKP PLK, kontynuuje prace w segmencie OZE i przygotowuje się do rozwoju segmentu deweloperskiego.
Myślę, że wyniki w porównaniu z całą branżą budowlaną są nawet dobre.
Mam nadzieję, że po aneksie GSM-R, kontynuacji projektów OZE i po nowych kontraktach CPR będzie się dobrze, a może i lepiej rozwijać.
Dnia 2024-11-27 o godz. 13:57 ~Musa napisał(a): > Myślę, że wyniki w porównaniu z całą branżą budowlaną są nawet dobre. > > Mam nadzieję, że po aneksie GSM-R, kontynuacji projektów OZE i po nowych kontraktach CPR będzie się dobrze, a może i lepiej rozwijać.
Szczególnie po tych wypowiedziach:
"zarząd zakłada zakończenie z sukcesem prowadzonych mediacji i dalszą realizację kontraktu." - to jest śmieszne. Nic nie mówią o wysokości kar, które zostaną za moment nałożone na Compremum. Wiecie jaka to będzie kwota? - doprowdzi do.......
Solino z wielkimi problemami, projekt nieskończony i cieknący.:
Kontrakt GSMR nigdy już nie będzie realizowany przez CPR. Wycofali się z budowy fabryki, chociaż jeszcze niedawno przekonywali o wielkich zyskach. 14 wagonów z których nie zrobiono żadnego, a finansowanie 42 mln zostało wzięte z mBank (bez kosztów finansowych)
To wszystko co w podsumowaniu to fikcja, a spółka zmierza do likwidacji. Taka jest prawda i nie długo się przekonamy o tym wszyscy.
Dnia 2024-11-27 o godz. 16:55 ~Qbq napisał(a): > Dlaczego wierzyć pajacom? > > Tym dwóm co piszą powyżej...
Qbq, odpowiedz, gdzie jest PnB pod budowę fabryki i pieczarkarnia w Grecji? Ile wagonów skończyli? Jak odpowiesz sobie na te proste pytania to wniosek sam ci się nasunie. To prosta logika, która widać cię przerasta.