• Poprzedni prezes Autor: ~Detektyw [176.10.34.*]
    Nie wiem czy zwróciliście ale poprzedni prezes holdingu Krzysztof Misialkiewicz został całkowicie wyciety ze struktur spółki. Pierwsze rezygnacja z prezesa holdingu, później zajmował się zarządzaniem
    ESSA, a teraz już go nigdzie nie ma. Nawet na swoim ig ma opis EX Ekipa Holding. Coś niedobrego się może dziać w firmie. Mamy już potencjalnego sypiącego ogromnymi pakietami jak akcje zostaną dopuszczone do obrotu, które zapewne bral po 10gr.
  • Re: Poprzedni prezes Autor: ~Arttek [178.36.29.*]
    Przecież to było jakieś dziecko ... zobacz w KRS ile on ma lat... jak dla mnie to pozytywna zmiana, patrząc na osoby które wchodzą teraz do Holdingu czy ESSA tylko pokazuje że firma stawia na profesjonalnych managerów
  • Re: Poprzedni prezes Autor: ~Lucjan [96.0.24.*]
    Detektyw, a skąd on może mieć, niby te potężne pakiety akcji?
    Nową emisję, swego czasu robili na przykład pod Biernackiego z Dino l.
    Seria F, była połączeniowa, gdzie była wymiana akcji Beskidzkiego Biura Inwestycyjnego i brali to wyłącznie głowni akcjonariusze.
    Był Prezes, któremu płacili, nie sprawdził się, więc dlatego Łukasz Wojtyca "Wujek Luki" przejął stery. Jak widać zmiana się opłaciła, tym bardziej, że jest jednym z głównych akcjonariuszy, któremu zależy.
    Chłopaki oprócz tego, że mają duże ambicje, odwalają kawał dobrej roboty, co już widać, a większość ujrzy światło dzienne w czasie... Tu się będzie działo.
    Nie zdziwię się, jak z czasem January z chłopakami przenosie spółkę na główny parkiet, jak zrobił to z JR HOLDING.
  • Re: Poprzedni prezes Autor: ~Detektyw [176.10.34.*]
    Był prezesem jak ekipa się łączyła i chyba naturalne że dostał jakiś większy pakiet akcji. Nie miał żadnego obowiązku się ujawniać jak jest ponizej 5%. I on jest z ekipy Januarego - kiedyś o tym wujek luki wspominał że JC to jego mentor i to on ich dopuścił do Januarego itd. Stąd moje obawy że coś tam jest nie tak. To że January w wywiadach mowi ze biznes jest super, jest naturalne bo kto by tego nie robił jakby miał zainwestowane kilkanaście mln w firmę…
  • Re: Poprzedni prezes Autor: -arti- [5.231.169.*]
    Dnia 2024-11-27 o godz. 11:34 ~Detektyw napisał(a):
    > Nie wiem czy zwróciliście ale poprzedni prezes holdingu Krzysztof Misialkiewicz został całkowicie wyciety ze struktur spółki. Pierwsze rezygnacja z prezesa holdingu, później zajmował się zarządzaniem
    > > ESSA, a teraz już go nigdzie nie ma. Nawet na swoim ig ma opis EX Ekipa Holding. Coś niedobrego się może dziać w firmie. Mamy już potencjalnego sypiącego ogromnymi pakietami jak akcje zostaną dopuszczone do obrotu, które zapewne bral po 10gr.

mam pewną teorie na ten temat ale nie mam czasu zeby przejrzeć kilka starych filmów wersow i się upewnić w tym co mam na mysli.
    Nie sądze zeby on posiadał jakieś duze pakiety akcji. Co wy tak sie boicie o te akcje, przecież to tylko wprowadzenie ich do obrotu, lockupy na dobre 5 lat , january tez nie bedzie uciekał jak dopiero zaczynaja sie rozwijać interesy
  • Re: Poprzedni prezes Autor: ~Silky [185.76.10.*]
    January po pierwsze też ma lockup, a po drugie to możesz sobie wygooglac, że niemal w każdym wywiadzie, jak go pytają o spółki z jego portfolio w których widzi przyszłość to w pierwszej kolejności zawsze wymienia spółkę Ekipa Holding.
    Zresztą jak byś śledził informacje z Ekipy, to wszelkie WZA odbywają się w jego siedzibie, a często jedynym dominującym na nich podmiotem oddającym głosy, jest sam January.
    Także luz...
  • Re: Poprzedni prezes Autor: -arti- [5.173.93.*]
    Ty mi tego nie musisz mowić.
    Owszem January ma lockup ale nie tak długi jak Friz czy wujas.
    Odnośnie glosowań na wza to nie jest tak że skoro tych akcji serii f nie ma w obrocie to nie mają głosu na walnym? Wie ktoś czy to tak jest?
[x]
EKIPA -1,47% 2,01 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.