• Kurs scenariusze Autor: ~Alibaba [89.64.48.*]
    koniec tygodnia i gasimy całą świecę spadkową z poprzedniego tygodnia i zamykamy się na poziomie 0,49 do 0,51 i mamy łądną miesięczną świecę z długim dolnym cieniem podobną do tej z 1.10.2020
  • Re: Kurs scenariusze Autor: ~Alibaba [89.64.48.*]
    free float jak ultra mały co pokazują ruchy tzn ile potrzeba akcji na sporych ruch na kursie. Nie sprzedawać potrzymajcie a podziękujecie za 3 lata. Lepszej iwestycji nie znajdziecie , chyba że traficie w coina na rybku krypto
  • Re: Kurs scenariusze Autor: ~polo [45.131.35.*]
    poczekam na wyniki może nie pobiadolę
  • Re: Kurs scenariusze Autor: ~malyjoe [83.7.145.*]
    pozostaje kwestia czy ten co zrzucał się schował czy skończył wywalać
  • Re: Kurs scenariusze Autor: ~Joker [37.225.82.*]
    Wszystko to było sztuczne.

Gastro im rośnie.
    Umowy na dania gotowe podpisane.

Zabka
    Eurocash
    Netto

Jak im Egipt wypali To

Tylko czekać jak przebije 2 - 3 zł
    hmm po 5 pln chodziły akcje w 2015 a spółka była w dużo gorszej sytuacji. Jak to się wszystko spełni co wymieniłeś to mamy kilkanaście PLN
    duże spadki były na małym volumenie na pułpach poniżej 0,65 rozbudowali ostatnią falę korekcyjną dla mnie z racji mojego horyzontu na plus bo mogłem więcej kupić. Zwykłe przewalanie z lewej do prawej i tyle . Parę osób tutaj na forum mocno się produkowało ale mnie to nie przestraszyło. Dzisiaj rośnie mocniej niż nawet przypuszczałem ale pewnie będzie trzeba schłodzić trochę wskaźniki , tydzień zamykamy powyżej 0,49 i to będzie mega byczy sygnał.
[x]
SFINKS -3,18% 0,43 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.