mizerne obroty bo każdy chce opylyć, a kupna brak, zresztą jak było po 5,2 to też chętnych do kupna nie było bo 3,9 widzieli, a teraz złość was bierze, że ja dychę wykrecam z bólem bo kupna nie ma, a wy znowu macie stracha, że wam na 5, 20 spanie
Zobaczysz 20zł szczególnie wtedy jak Moritz stworzy jeszcze kilka spółek zależnych tylko po to by zostać ich prezesem. Do tego żadnego biznesu nie potrafią zacząć. Na głupie pozwolenie na budowę livingsteel czekają już 2 lata. To samo będzie z Siewierzem. Przejęcie spółki przez Moritzów zabiło tą spółkę. Będą robić wszystko żeby tylko spółkę przy życiu utrzymać i brać kasę. Spółka urośnie dopiero wtedy jak zacznie im brakować kasy - narazie mają z czego (wasza kasa z emisji) wypłacać sobie pensje.
Jak tak dalej pójdzie to tylko kwestia czasu jak ktoś wreszcie się wkurzy i napisze do KNFu skargę na brak wykonywania przez spółkę założeń ostatniej emisji akcji.
Odkupiłem niestety troszkę do tyłu na tej całej zabawie jestem .Liczyłem że s%p spadnie na 820 a my z nim całym rynkiem. Nie sprzedałem całości tylko to co kupowałem pod wybicie z trójkąta cała zabawa kosztowała mnie 700 .Technicznie to tu się nie da grać.To papier dla cierpliwych.