Jakiego chaosu i zamętu? A no tak przytknąłem Wam jak naganialiście ze idzie ostra dystrybucja od 13 zeta to jestem tej zły…oj jak mi przykro…im mniej dało się ubrać dzięki mnie na podbitce tym mniej premii wpadło? No cóż…nie lubię takich zagrywek
No widzisz i też im tłumaczę że kurs jest tam gdzie powinien i póki co na większe wzrosty nie ma co liczyć a Ci też bezczelnie naganiają jak co roku…i co kurs od miesięcy jest na tym samym poziomie cen! Xtb to świetna spółka pod dywidendy ale szaleńcze wzrosty ma już za sobą - urosło 2000%
Pewnie że moze być i 100 zł jeśli mocno poprawia wyniki ! Póki co jak pisze naganiaczom - nie ma opcji na 100 w tym roku! Na które naganiaj od początku roku. A kurs nie powrócił do ceny odcięcia dywidendy. Jest obecnie adekwatny do zysków i tyle. Spółka na lata dla dywidendy - i tak ją traktuje. A tu tymczasem dalsze wywalanie z ukryciaka. Wczoraj próbowali zachęcić niby szybkim zakupem 10k akcji ale widać nie dalo to popytu i ciężko już im upłynniać akcje.
Te 10k to w innym celu. Tutaj z wora do wora grają bo nie ma inwestora z kasą aby im przeszkodził. Ja już kupiłam sporo między 8 a 8.35. Sprzedali bez żalu zapewne. Teraz czekam na dywidendę z GreenX i znów dokupię