• zmiany w KRS Autor: ~mistrzu [31.182.241.*]
    kogoś bolało, że nie ma komunikatu o zmianach w KRS, no to proszę:

https://www.bankier.pl/wiadomosc/MEDINICE-S-A-Wpis-przez-Sad-wysokosci-i-struktury-kapitalu-zakladowego-Emitenta-8851344.html
  • Re: zmiany w KRS Autor: ~Jony [46.112.89.*]
    Najbardziej bolało maxa gościa od chaosu i zamętu
  • Re: zmiany w KRS Autor: ~Max [37.47.245.*]
    Jakiego chaosu i zamętu? A no tak przytknąłem Wam jak naganialiście ze idzie ostra dystrybucja od 13 zeta to jestem tej zły…oj jak mi przykro…im mniej dało się ubrać dzięki mnie na podbitce tym mniej premii wpadło? No cóż…nie lubię takich zagrywek
    Co mam was po pleckach klepać jak to nie jest cudownie bo z roku na roku przekładana jest komercjalizacja? Popsułem kółko wzajemnej adoracji czy jak?
    Na XTB klepią cię po plecach tam też naganiałeś na spadki
    No widzisz i też im tłumaczę że kurs jest tam gdzie powinien i póki co na większe wzrosty nie ma co liczyć a Ci też bezczelnie naganiają jak co roku…i co kurs od miesięcy jest na tym samym poziomie cen! Xtb to świetna spółka pod dywidendy ale szaleńcze wzrosty ma już za sobą - urosło 2000%
    Spytam się ciebie jak eksperta na xtb w kwietniu 2025 będzie 100 zł
    Pewnie że moze być i 100 zł jeśli mocno poprawia wyniki ! Póki co jak pisze naganiaczom - nie ma opcji na 100 w tym roku! Na które naganiaj od początku roku. A kurs nie powrócił do ceny odcięcia dywidendy. Jest obecnie adekwatny do zysków i tyle. Spółka na lata dla dywidendy - i tak ją traktuje. A tu tymczasem dalsze wywalanie z ukryciaka. Wczoraj próbowali zachęcić niby szybkim zakupem 10k akcji ale widać nie dalo to popytu i ciężko już im upłynniać akcje.
  • Re: zmiany w KRS Autor: ~Alicja [37.31.48.*]
    Te 10k to w innym celu. Tutaj z wora do wora grają bo nie ma inwestora z kasą aby im przeszkodził. Ja już kupiłam sporo między 8 a 8.35. Sprzedali bez żalu zapewne. Teraz czekam na dywidendę z GreenX i znów dokupię
[x]
MEDINICE -2,06% 11,40 2025-10-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.