• at Autor: ~tamex [176.103.72.*]
    w interwale tygleży na ema200 wskazniki wygaszone arkusz pusty
  • Re: at Autor: ~Misiek [31.61.179.*]
    Czy dzisiaj sesja odwrócenia? Obroty jak na ostatnie czasy podwyższone i wyrysowany piękny młot.
    Chociaż zwykle Tamex reaguje z opóźnieniem...
    Zobaczymy...
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: at Autor: ~Misiek [31.61.180.*]
    No tym razem to już opóźnienie opóźnionej reakcji.
    Chyba nadszedł już czas aby pozbierać zabawki wystawione tak nisko, ale jak zwykle, czas pokaże.
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: at Autor: ~autor [37.31.158.*]
    w arkuszu brak prawej, nikt nie wyjdzie tak oautor
  • Re: at Autor: ~Lolek [5.173.16.*]
    To chyba Misiek w którymś komentarzu przyznał się do pakietu na 500k z dwa lata temu? Widać co jakiś czas on robi się uboższy. Czyżby wysypywanko?
  • Re: at Autor: ~Zbyszek [31.183.157.*]
    Lolek pewnie masz racje , Misiek i ten drugi egzekutor to tacy naganiacze jak ich raporty pseudo analizy , zalezy im zeby podbic kurs i zgolic leszczy a jak mowisz ze tyle papieru maja no to wiadomo ze chca go wysoko sprzedac ale nie zdziwil bym sie ze to ta sama osoba bo kontent rozmowy ma bardzo podobny ale moze to ziomki, a i tak uwazam ze te latajace spodki i krolowie na białych koniach nie przekonaja ludzi madrych i inwestorow do kupna
  • Re: at Autor: ~Misiek [31.61.180.*]
    Ależ tu domorosłą psychologią zawiało... To inny kolega chwalił się takim pakietem, ja na pewno nie mam sześciocyfrowej ilości akcji. Ale jako że je mam to wiadomo, że zależy mi, żeby ich kurs był jak najwyższy...
    Dodam także, że ze starszych wątków spokojnie można wywnioskować, że Egzekutor i ja to jednak dwie różne osoby.
    A jak tak nasz Zbysio lubi analizy profilowe, to sam doskonale wpisuje się w grono altruistów piszących krytycznie o spółce, która go w ogóle nie interesuje i w życiu nie pomyślał o jak najtańszym zakupie jej walorów...
    Pozdrawiam
    Misiek
    Misiek to zwracam honor wygladalo mi to na tych samych ludzi podobny macie styl wyrazania sie ja uwazam ze spolka warta obejrzenia sie jak bedzie warta 0.80 to wtedy jest szansa zeby 100% zarobic na niej , tu nic sie nie dzieje sam widzisz na ta chwile nie widze sensu tu siedziec lepiej gdzies indziej bo tu lipa jest obrotow brak, a lubie tu wejsc i pokazac inna strone bo niektorzy lubia zaklinac rzeczywistosc zycze ci zyskow ale tutaj ich nie bedzie wspomnisz moje słowa bedzie sie tak bujalo lepiej to chyba juz wlozyc w obligacje jak tu kisic
  • Re: at Autor: ~bambi [94.254.160.*]
    Myślisz że dwóch Panów mocno usytuowanych w Innova Capital z zapleczem wielu spółek, doświadczeniu i bogatym portfelu weszłoby w coś co nie miałoby racji bytu tylko po to żeby jak to napisałeś "kisić" się na spółce albo żeby stracić? Myślę, że mają lepsze pomysły nawet na marnowanie pieniędzy :) chociaż nie sądzę żeby w ich słowniku była terminologia taka jak "marnowanie pieniędzy". Życzę również i im POWODZENIA! Nie tylko dlatego że mają tamex w portfelu, ale ładnie widać ich rozwój i inwestycje. Można byłoby pozazdrościć :) zresztą Pan Michał ma szerszy portfel na tym walorze, niebawem będą 2lata od transakcji przejęcia.
  • Re: at Autor: ~Egzekutor [5.173.196.*]
    Brawo w końcu Super spostrzeżenie brawo bambi
    Pan Michal ma wiele spolek i chyba nie luszectlumaczyc dlaczego zainwestowal swij zysk
    Pan Michal ma wiele spolek i chyba nie musze tlumaczyc dlaczego zainwestowal swoj zysk , darmowy kapital i zainwestowal swoj zysk wiadomo po co , a kase powazna robi gdzievindziej sprawdzie sami jego spolki
  • Re: at Autor: ~bambi [5.173.166.*]
    Człowieku skąd Ty się urwałeś? Czytam Twoje posty po kilka razy i ciężko jest cokolwiek zrozumieć. Dodajesz po kilka razy to samo.
  • Re: at Autor: ~Zbyszek [37.225.58.*]
    Bambi lec do lasu bo twoj nick to chyba z tamtad pochodzi a ze bznkier niepokazuje pełnych wiadmosci moich i cos sie zle edytuje to nie moja wina , ale mam rade kupuj bo taniej nie bedzie spolka czeka zebys kupowal ja kupowalem po 0.8 groszy dubla zrobilem a ty ?
  • Re: at Autor: ~Twojpodpis [37.31.31.*]
    Popatrz w arkusz, komu oddasz tego dubla?
    Luki domknięte to na plus ale nie zmienia faktu ze wyżej ktoś sypie a gra toczy się o coś dłużnego. Z czasem wyjdzie co się dzieje.
    Twojpodpis zysk juz dawno zrealizowany wyszedlem z tej kiszonki przy 1.8 teraz patrze co jakis czas co tu wygaduja
  • Re: at Autor: ~Zbyszek [37.225.58.*]
    Kupuj bambi bo taniej nie będzie!!! głupim nie przytlumaczysz a mądrym tłumaczyć nie musisz
  • Re: at Autor: ~Twojpodpis [37.31.31.*]
    Przyjdzie czas na temex. Tu gra za kulisami, ktoś nie z forum a z zarządu? Ktoś powiązany, ktoś kto ma akcje na kilku kontach i utknął.
    Jak się pogodzą, ktoś odpuści, arkusz powinien zostać zapełniony a gra się wówczas rozpocznie, to luźne spojrzenie. Może się mylę. Nie widzę tu innego rozwiązania. Pewne jest że wielu obserwuje i czeka.
    Pozdrawiam
[x]
TAMEX 1,00% 2,02 2025-10-17 16:17:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.