Zawsze się zastanawiam czemu mają służyć takie wpisy ? może jakieś argumenty ? Tu jest gra o odwrócenie ponad dwu letnego trendu spadkowego i wejsćie w długotrwały trend wzrostowy który wyniesie spółkę na nowe ARH Dlaczego mamy na to szansę pisałem już,
Trol karmi trola ,trole napędzają strach wyśmiewaniem spółki itp its,troszkę załadowałem nie ukrywam ,jak by już mieli nie spadać trudno dobierze wyżej ,jak spadną to ryż dobierze,tu zabawa na dluuugi okres...
A tak poza tym czuje że zrobili podpuche...patrz ,wczoraj podbili w .cz a dziś zwalili.....u nas dziś podbili coś czuję że jutro to zgaszą ,zabawa w kotka i myszkę ,trza obserwować :)
Czarusie zwalili w .cz podwójnym volumenem vs tym co wczoraj podbili a my praktycznie też na zero ,tacy to foton spekulanci :)obserwować nie dać się wpakować :)
Już na sprzedaż 4 tys wystawione. Porażka. Ktoś tam pisał ze pojawił się sygnał kupna. Ja go dalej nie widzę. Może ktoś mi powie gdzie??? Narazie wstrzymuje się z zakupem. Będzie taniej :-)) pozdro
Jeśli to ktoś spuścił do tego poziomu to nie poto żeby to zaraz odbiło. W tej chwili też nie ma pod co. Popyt się jakiś pojawił zwłaszcza w Czechach to jest prawdopodobieństwo że niżej nie będzie. Ja bym obstawiał teraz boczniak do czasu spadku oprocentowania. Każdy oczywiście kieruje się swoim zdaniem.
Cięcie stóp przez EBC w grudniu pewne pytanie czy o 0,5 czy 0,75 punktu procentowego , Obserwujemy dynamiczne odbicie na obligacjach https://www.boerse-frankfurt.de/anleihe/de000a3kwky4-photon-energy-n-v-6-5-21-27
Oczywiście za wcześnie jest mówić i pisać zmianie trendu ale można zaobserwować sporo znaków które mogą o tym świadczyć