• No i koniec wysypu Autor: ~Gas [37.109.33.*]
    Kto kupił ten bomba , kto nie kupił ten trąba.. centurion co miał to sprzedał , można teraz dobierać pakiety po 200pln
  • Re: No i koniec wysypu Autor: ~mały [89.64.12.*]
    wysyp trwa cały czas
  • Re: No i koniec wysypu Autor: ~Gas [37.109.33.*]
    Tak ? A jakie wolumeny poszły przez ostatnie dni jakie były obroty a jakie są teraz ? ...
  • Re: No i koniec wysypu Autor: ~shogunek [84.205.22.*]
    Ja gut
    Dzisiaj 500k z tego 100k to ja ... za parę dni zrozumiesz o czym piszę.. kto chciał sprzedać to już sprzedał
  • Re: No i koniec wysypu Autor: ~Bob [94.40.177.*]
    Gas jeszcze coś tam troche mają Ukrytego, ale nie wiadomo czy wywalą.....pzdr Bobi:) ps ja dobrałem 23tys za 0,101
  • Re: No i koniec wysypu Autor: ~edi [15.220.65.*]
    mnie generalnie dziwi fakt ,ze tutaj nie ma odbicia do i to solidnego. Przecież to do 30 gr powinno wisieć.

kilka lat spółka była po 1.50 zł
    Poczekaj za chwilę szybciutko wróci powyżej 1pln... tu się nic nie wydarzyło żeby był jakikolwiek spadek bo dopuszczeniu akcji do obrotu w spółce która realizuje kontrakt 6 krotnie większy niż kapitalizacja powinno spowodować wzrost bo zmienia to płynność a nie spadek.. mało tego Centution wywalił 5% akcji bo finansowo ledwo zipie i to kolejna dobra wiadomość bo jego obecność to była bomba z opóźnionym zapłonem
  • Re: No i koniec wysypu Autor: ~RS [31.61.227.*]
    Dnia 2024-11-26 o godz. 18:26 ~Gas napisał(a):
    > Poczekaj za chwilę szybciutko wróci powyżej 1pln... tu się nic nie wydarzyło żeby był jakikolwiek spadek bo dopuszczeniu akcji do obrotu w spółce która realizuje kontrakt 6 krotnie większy niż kapitalizacja powinno spowodować wzrost bo zmienia to płynność a nie spadek.. mało tego Centution wywalił 5% akcji bo finansowo ledwo zipie i to kolejna dobra wiadomość bo jego obecność to była bomba z opóźnionym zapłonem

Serio mistrzu?

https://espiebi.pap.pl/node/675736
  • Za pisanie nieprawdziwych informacji Autor: ~Grzegorz_Grisza [185.253.97.*]
    Możesz ponieść dotkliwe konsekwencje prawne. Post jest zescreenowany i zabezpieczony notarialnie.

Centurion ma 13 mln w aktywach, więc chciałbyś mieć chociaż 1% tego.

Centurion sprzedał 3.8 mln akcji, Express dał teraz info o wysypaniu 2m.
    W rynek poszło 12 mln akcji. Dalej czaruj. Zobacz przepływy finansowe Fintecha i policz, jeśli nie rozumiesz nie baw się w inwestowanie, lub się doucz. Kontrakty ok, gdzie zysk się pytam?
[x]
FINTECH 34,20% 0,26 2025-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.