A po co teraz wychodzić? Co da sprzedaż pi 16 gr ?Straty nie do odrobienia. Trzymać nie zaglądać z kilka miesięcy. Górski wraca z urlopu w przyszłym tygodniu to może zacznie coś myśleć. Kasa ze skupu szybko się rozeszła a kilka baniek w akcjach jeszcze ma.Nie sądzę żeby oddawał po 16 gr I nie sądzę zeny JC wyjazd akcje adv ze jr holding żeby dopłacić za nie po 39gr
No właśnie i o to im chodzi żebyście tak myśleli. Akcji jest mało na ff a będzie jeszcze mniej.Fakt spółka nic nie robi,Fakt kasa zamrożone ale nie stracona.Fakt spółka bez obciążenia, Fakt mają jeszcze gotówkę na utrzymanie.Fakt najwięcej ma zablokowane January i skoro on ma w d zablokowane 5 milionów to czym ja mam się martwić. Kto nie chce czekać to pa pa.W 2021 roku też tak zrobiłem na innej spolce.Spółka była zadłużone i akcje były po 30 gr.Potem było przejecie i sprzedałem po 70 gr.Jaki byłem z siebie zadowolony.Potem się okazało ze jestem durne bo akcje dziś są po 6 zl.Nie namawiam rób co chcesz to twoja kasa i twój wybór.