Gruby rysuje piękny trojkat na wykresie .2.50 to linia wsparcia i odbija.Teraz czas na odbicie do oporu Przebicie da sygnał do mocnego ruchu w górę o szerokość trójkąta
Moim zdaniem wcześniej był trójkąt symetryczny, ale wybicie poszło dołem Teraz ten trójkąt co piszecie to raczej życzeniowy ;) bo w zasadzie to powinno byc pięć fal, gdzie każda dochodzi do ograniczenia dolnego lub górnego ... a wtym życzeniowym trójkącie tak się nie dzieje
Tylko przy takich obrotach AT nie na siły predykcyjnej tutaj zawsze raporty generowały istotne zmiany kursu, a AT służy to nam jedynie do oryginalnego opisu tych zmian i rysowania przyszłego wykresu w oparciu o fundamenty.
1. ktoś pisał wcześniej, że jego (życzeniowy) trójkąt ma ograniczenie dolne na 2,5, ale wg mnie trójkąt odbija się od oporów pięcioma falami 2. ty załączyłeś też swój życzeniowy trójkat, bo w nim pięć fal juzbyło i nic ... więc to nie jest trójkąt wg AT 3. wg mnie trójkąt symetryczny już był i niestety (nad czym boleję) wybiliśmy się z niego dołem
Proponuję zrobić wykres miesięczny z całego okresu notowań i zobaczyć w jakim jesteśmy punkcie. Mamy dwie formacje wzrostowe, potwierdzą pewnie fundamenty to więc nie pękać i nie dajcie się wydoic z akcji.
no na miesięcznym fakt trójkąt sie utrzymuje, więc mea culpa ;) jeszcze jesgt rójkąt i jest pięć fal, więć teraz powinniśmy się odbić w górę konkret wg AT ... tylko czemu to nie rusza np. przez wzgląd na dzisiejsze ESPI i kolejną sporą umowę?
Ruszy bez problemu moim zdaniem, tu jak są wieksze ruchy w górę to idzie z dużym obrotem. W 2025 roku jak zysk poprawia znacząco to każdy bedzie chciał posiadać akcje, a jak dywidende zwiększa to fundusze mogą się o nią upominać. Ja poczekam nawet kilka lat na moją cenę.
izostal spokojnie dojedzie do 3,86 rynek jest nasycony zleceniami CPK .ATOM . wodór dekarbonizacja . Perspektywy są lepsze niż deweloperka https://businessinsider.com.pl/gospodarka/sanok-miasto-stawia-na-zielona-energie-i-produkcje-wodoru/s6qlmsl