Ale o co ty się martwisz? Jak nie masz akcji,to nie twój problem.Ja mam i jestem jakoś dziwnie spokojny o kurs.Tylko nie wiem albo raczej wiem po co się tu udzielasz? Adwokat Hosa czy co?
Jestem na tym forum od dawna , od kiedy kupiłem po 1,1 . Sprzedawałem po 4 i po 3 i niżej też , zostało mi 10 % portfela więc akcje mam . Zastanawiam się kiedy odbudowywać pozycje ? Pewnie już niedługo ale trzeba być ostrożnym bo chyba będzie gorzej . I nie denerwuj się . Hosa nie znam .
Ależ ja się nie denerwuję . Też jestem tu po raz trzeci i za każdym razem na + i wiem że teraz też tak będzie. To nieudolne zaniżanie aż razi w oczy.A wpisy twoje i hosa a także niejakiego the boba to dziecinada. Jeżeli dopną chociaż jeden projekt i dojdzie do komercjalizacji a wydaje się to bardzo realne i to w niedługim czasie to po ile będą chodzić akcje? Patrz scpl. Ale cel tego trollingu jest oczywisty. Amen.
Pełna zgoda ale jednak to jest myślenie życzeniowe , do tego czasu mogą na kursie być cuda . the boba też nie znam - to gość który pisze o spółce źle jak chce kupić jak sam kiedyś mi przyznał na forum - manipulator mało udolny .
GPV sprzedało w pakietowe poza sesjay komuś akcje, pytanie kto je nabył i w jakim celu. Gdyby kupił Lach musiałby ujawnić, a mnie sy wydaje że to kupił jakiś wspólnik do dołowania kursu i zbierania akcji od niecierpliwych. Chcą zebrać jak najwięcej akcji po jak najniższej cenie . Czas pokaże komu przybyło a komu ubyło. Pisałem że będzie 2,50 i jest nawet niżej i uważam że do 2,20 dobije i przy tej cenie rynek zacznie już zbierać akcje. Kto kupił Akcje po 3,50 to chyba wiecie i ten pan chce jeszcze więcej ale teraz z rynku i możliwie jak najtaniej by zrekompensować sobie cenę.