Przestańcie z tą big obłudą,z bigbrothera.
Wolność to zniewolenie,prawda to fałsz.
A trawy są niebieskie.
Bo pola Elizejskie...
To mysie tu,a mpey oddali po 36 i płacą(płaczą)
Jednym wystarczy 7 procent a drugiemu 70 mało..so what?
Dzień będzie tak jak wszędzie czasem trzeba czekać rok.
Do stycznia jeszcze jest trochę dni i ...mija rok,jak nie tera to kiedy,jak będzie totalna obsuwa?myśleć
Dzieci na Mikołaja,ale nie Fikołaja by coś chciały?
Gdzie ci tam do Zajączka i malowanych jajek.
Łahahaha ))))
No czekamy,gwiazdy powinny świecić, i wysoko.Może juz szał altcoinów mija.Wszystko co Trump da,przed wyborem oficjalnie na prezydenta.Jest czas na małe co nieco,na naszej szopce
Juju,Inno,Mpay,Cig,dzieci się duszą ale muszą oddać,konkurs mundrych,ja np zawsze oddaję na dole a potem obgryzanie pazurków i ataki frustracji.I wielki żal.
Nie żałować,płakać nad brakiem.
Oleju,akcji?
3rg już mają Mikołaja a tu fikołajki....
No,kisiło się długo,aż w końcu...
Ale kto kupuje na plus 30%?
Ktoś musi sprzedać
Nasze czarne konie już w zaprzęgu
Mysie Tosie...
Pójdą konie po betonie
Urban Drugi January.
Przysypuje z jednego na drugie.
3rg,Less i co tam jeszcze w portfolio?
Urban Drugi January ehehe
Zabrzmiało jak Jan Trzeci Sobieski
Cieszmy się tymi chwilami,tak szybko odchodzą....heh
Szybki hajs dt.
Idą święta z Rudolfem.Czuć siano.I pamiętać:zawsze tam gdzie są Mysie Tosie ,znajdą się
i Bysie.
By-sie sprzedało.....
I tak to się kręci fortuna,istny cyrk....
)))))))
Zgadza się Tom.Wiele wpisów jest blokowanych.Wystarczy ,że piszesz nie po myśli.Ja sam się zastanawiam,czemu mi pozwala się na tyle.Ale może ktoś chce wiedzieć,i siła poznania jest większa,niż przepisy(big brata)
Well,ja piszę bo chcę,a nie muszę....
I jak się znudzę,to przestanę.
Stangret ale jako stary wyjadacz wiesz,że to nie król czyni karocę wielką,choć paradoksalnie większość tak myśli,tylko konie....
Jak nie Less to .......co,no właśnie
Karoc,i koni ci u nas dostatek
:O
mpay cos czuje tam sie szykuje zaje...fajny nowy rok ,poki co wywalanko bezustanku,im gorzej tym lepiej?,no coz zagramy z trendem,tu sie nie dyskutuje,tylko powija ogonek i do kolejki ale tu,LESS,wstydu nie maja...szkapina z takim akcjonariatem a na groszach wisi od miesiecy,za chwile lat no coz,poznacie ich po owocach,jak tu sie mowi cierpliwosci stad do wiecznosci?
Cóz akcjonariat skoro nie znamy aktualnej wartości nowego aliansu .Akcji multum a jeszcze doszło kilka milionów i oby udalo sie aktualne grosze obronić .