• Z wyników jestem zadowolony Autor: ~pick [185.253.64.*]
    oby tak dalej
  • Re: Z wyników jestem zadowolony Autor: ~Fogg [188.146.164.*]
    Jesteś zadowolony? No to najważniejsze. 1800 ludzi zapierdzielalo cały kwartał dla Twojego uśmiechu. Oby tak dalej...
  • Re: Z wyników jestem zadowolony Autor: ~Was [95.214.216.*]
    Panie Prezesie? Taka forma komunikacji jest dość agresywna i może nie być konstruktywna. FinTech zdaje się nie nadążać za trendami i dynamiką reszty Grupy. Wyniki uwidaczniają, które segmenty Grupy tworzą realną wartość, a które pozostają jedynie niespełnionymi wizjami, obciążającymi wyniki. To także sygnał do refleksji nad skutecznością zarządzania i podejmowania decyzji strategicznych.
  • Re: Z wyników jestem zadowolony Autor: ~Mig [89.72.241.*]
    Dnia 2024-11-25 o godz. 19:03 ~Was napisał(a):
    > Panie Prezesie? Taka forma komunikacji jest dość agresywna i może nie być konstruktywna. FinTech zdaje się nie nadążać za trendami i dynamiką reszty Grupy. Wyniki uwidaczniają, które segmenty Grupy tworzą realną wartość, a które pozostają jedynie niespełnionymi wizjami, obciążającymi wyniki. To także sygnał do refleksji nad skutecznością zarządzania i podejmowania decyzji strategicznych.

Z oceną segmentu FINtech warto zaczekać do końca roku, tym bardziej że w czwartym kwartale będą rozliczane realizacje w tym segmencie. Choć uczciwie trzeba zaznaczyć, że na tle Softwear Mind FIntech ma wiele do nadrobienia
[x]
AILLERON -1,29% 16,80 2025-10-08 16:48:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.