• Weź to teraz sprzedaj... Autor: ~Jerry [31.0.48.*]
    Jak tutaj brak płynności he he
    Ale rynsztok
  • Re: Weź to teraz sprzedaj... Autor: ~hehe [140.238.73.*]
    Pkc....
    A poza tym po co sprzedawać jak można kupować:)
  • Re: Weź to teraz sprzedaj... Autor: ~Rozum [185.189.139.*]
    i to jest zdrowe podejście, trzeba kupować a nie lamentować
  • Re: Weź to teraz sprzedaj... Autor: ~falconwro [185.186.156.*]
    Wywaliłem na wynikach pkc. Nie było tego jakoś specjalnie dużo a i tak zbiłem kurs o 5%. Z ogólną stratą 30%. Masakra ale mam już. Niestety oceniam, że tu poleci na groszówki. Firma sama przyznaje że z dotychczasowej działalności nie ujadą. Nie kupuję tej zmiany w kierunku magazynowania energii. Nie widzę tu już perspektyw a jeszcze czeka ich wykup obligacji o ile ujadą do tego czasu
  • Re: Weź to teraz sprzedaj... Autor: ~Rtr [89.64.3.*]
    Już dawno mówiłem ze to syf. Ciągły trend spadkowy i brak sygnału na kupno. Pozdrawiam wszystkich i zycze rozsądku w podejmowaniu dalszych decyzji co do tej cudownej spółki.
  • Re: Weź to teraz sprzedaj... Autor: ~Jerry [31.0.48.*]
    Dokładnie.
    Jak pisałem, że trup leci na 2 zł. to się ze mnie śmiali.
    Dziś też się się śmieję z 2 zł., bo uważam że poleci niżej he he
  • Re: Weź to teraz sprzedaj... Autor: ~hehe [132.145.73.*]
    A ja uważam że prędzej zobaczymy 20 Zeta niż 2 ....rynek zdecyduje :),powodzenia w inwestycjach :)
  • Re: Weź to teraz sprzedaj... Autor: ~Rozum [5.172.232.*]
    mimo wszystko uważam że obecna Wycena , Poziom AT, Fundamenty bardziej przemawiają za zmianą trendu niż Kontynuacja obecnego ponad 2 letniego spadkowego. 
    Obligacje po przesileniu zmieniły już trend, giełda w Czechach wczoraj +7%, Frankfurt/Xetra obroniły poziomy.
    W grudniu czeka nas prawdopodobnie cięcie stóp przez EBC o 0,75-1 punkt procentowy, to jest oszczędność w skali roku kilkanaście milionów złotych. Od styczna wchodzimy jako agregator na rynku polskim , zwiększą się przychody.
    Produkcja energii za listopad r/r też będzie większa a cena uzyskana w stosunku do pażdziernika będzie wyższa pomimo wejsćia regulatorów państwowych.
    Długo terminowo spółka będzie szykowana pod przęjęcie

• Re: Weź to teraz sprzedaj... Autor: ~hehe [84.235.238.*]
    W .cz podbili wczoraj niskim kosztem ,dzisiaj się zsynchronizował i z Pl ,kombinują to widać ,obserwuje :)
[x]
PHOTON 1,63% 1,56 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.