No i co z tego dla mnie mogą obniżyć sztucznie kurs nawet do 5 pln. I nawet byłbym zadowolony bo za bezcen kupiłbym więcej akcji. Nic wiecznie nie spada
ty wyrocznia naprawde nie widzisz ze ta spolka sie zwija? jakie sztuczne zanizanie tu nie ma popytu a wierza w nia tylko tacy jak ty co nie maja kapitalu tylko przydrogo kupione akcje na horyzoncie same klopoty wejscie w paczkomaty to bylo samobojstwo rownie dobrze mogli by probowac produkowac samochody ciezarowe tez w procesie rozwozenia paczek uczestnicza a know how maja identyczne
mi sie wydaje ze powinni nie tylko paczkomaty ale takze furgonetki zaczac produkowac know how maja identyczne to sie musi udac a moze i kartony no i papiernie coby miec caly ciag rozwazylbym tez uprawe lau pod papier ibedzie odbicie wtedy jak nic
W listopadzie zatrudnili 60 :) popatrzmy lepiej na perspektywy i wskaźniki a te są dobre dla spółki ( rosną przychody, rozkręca się Chorwacja i wchodzi system kaucyjny - jest decyzja sejmu) Warto myśleć samodzielnie. Miłego weekendu
jakie zanizanie tu bezobrotowo sie osuwa bo chetnych na spolke ktora sie zwija nie ma wiem wiem spiskowcy zaraz beda gledzic ze specjalnie popyt sie wstrzymuje to moze sami zrobcie popyt, aa nie macie kapitalu tylko akcje upadajacego pointpacka kupione kilka razy drozej no coz ktos na gieldzie musi byc dawca naiwniakiem zeby ktos inny mogl z gpw wyzyc