Już nawet nikt nie reaguje jak wieszasz psy na perełce:-) chyba dotarło to wszystkich inwestorów i "długoterminowych inwestorów" jaki to chłam:-) podbitka w zeszłym roku, żeby zarobił kto miał zarobić, a teraz powrót do rzeczywistości od ponad roku:-) cóż, pieniądz rzecz do odrobienia:-) grunt, żeby mybwszyscy zdrowi byli:-)
Dnia 2024-11-26 o godz. 14:00 ~Ihaaaaa napisał(a): > Co się Dziwisz kto śledził transakcje ciula jedynkowego to wiedział że coś się tutaj odwali, amatorzy
patrząc na Twoje podniety gdy była jakakolwiek podbitka a jednocześnie odnosząc się do ataków gdy ktoś pisał że kurs wygląda słabo to na razie największym amatorem z całego grona to jesteś Ty.
to, ze teraz utworzysz mnóstwo wątków i nagle zmieniasz front niczego nie zmienia. Po prostu badź wobec siebie krytyczny zamiast posądzać innych nie patrząc na siebie.
Krytyczny wobec swojej osoby mogą być za to że uwierzyłem kolejny raz w opowieści drzewa sandałowego, od początku, w rekomendacje ipopemy która jak zarząd bajdurzyla i wycenach 40+ po czym miała informacje że vcast się przedłuży chociaż zarząd twierdził inaczej, resztę sobie dopowiedz co mam na myśli... Jedno wielkie robienie ludzi w xxxx, plus xhire transakcje "1" kpina!!!!