Kasę i czas stracili na rekonstrukcję N-2 a zero korzyści i teraz się okaże, tak jak wcześniej w postach wspominałem, że W-1 też będzie trefny bo poprzednicy by go wykorzystali gdyby mogli.
Półtora roku czasu i kasy zmarnowane przez niewłaściwe decyzję Jeffa. K....wa ileż można nie ponosić konsekwencji żadnych za taką decyzyjność.
Teraz kolejny rok będą rozmawiali o dostępności wieży wiertniczej do W-2 a międzyczasie robili wywłaszczenie starego akcjonariatu. Oczywiście o N-2 już żadnych informacji nie ma a przecież robili kwasowanie odwiertu celem przepływu ropy na powierzchnię. Że też nasz śmieciowy K-N-F nie potrafi nic zrobić ze spółką która podaje fałszywe informacje cenotwórcze.
nie narob w pieluche bo bedzie wstyd! Sprzedales, potem znowu kupiles to nie marudz.. trzeba bylo kupic jakies wartosciowe papiery, ktorych nie brak i na GPW i na innych gieldach...
niech pukaja, popieram w 100%, tylko skoncz sie mazac jak juz jak nie powiem co... Sprzedales te akcje i zamiast kupic cos gdzie dawno byc odrbil strate i mialbys juz potezny zysk, to kupiles znowu to cos i jedynie poglebiles strate... Nie potrafisz inwestowac to trzymaj kase na lokacie (niestety ale brak umiejetnosci ciecia strat jak dla mnie wyklucza kogos takiego z gieldy i im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla Ciebie). Kazdy popelnia bledy ale wazne jest wyciaganie z tych bledow wnioskow Ty tego nie potrafisz!
jeżeli czytałeś moje posty w całości to i owszem sprzedałem a póżniej odkupiłem ale był to dla mnie zysk ponieważ akcje są i były na spółkę przez co stratę zaksięgowałem przy optymalizacji podatkowej spółki. Jeżeli wiesz co to znaczy.
oczywiscie, ze wiem, tylko kisisz sie tutaj kilka lat... Zobacz ile bylo i nadal jest spolek, ktore urosly nie 100, nie 200 a kilkaset %... Po pandemii pierwsze co bylo pewne, ze ruszy to turystyka, handel itp czyli np rainbow, CCC itp... to tylko dwa przyklady ale takich spolek bylo mase i tu mozna bylo kupowac bez wiekszej analizy...
na PHOTON-ie też się kisiłem parę lat i akcje zakupione po 60 groszy sprzedawałem w przedziale 12-14 zł. Tutaj gdyby zarząd był inny a w szczególności tępogłowy Jeff został zastąpiony to by już to latało dużo wyżej i w pesrspektywie czasu wierzę że tak będzie ale cały czas mnie irytuje Jeff i brak transparentności spółki a tym pomimo wszystko powinni się zająć nadzorcy lub prokuratura.
gdyby to gdyby tamto.... gratuluje zarobku na innych spolkach, tylko liczy sie ogolny rozrachunek a nie kilka fartownych strzalow... Jeff byl, jest i bedzie... Gdyby Czarnecki dogadal sie z bylym szefem KNF to nadal mialby noble bank i idea bank, a tak stracil spolki i akcjonariusze stracili kase (nie, nie mialem tych akcji, bo uznalem ze jest zbyt duza nagonka bylej wladzy na Leszka).. Gdyby dofinansowano Ursus to spolka by nie upadla... Gdyby dzisiaj nie padalo, to pewnie byloby slonecznie.. tylko co z tego... Geidla to nei jest zyczeniowe inwestowanie, tylko inwestowanie w oparciu o fakty, w oparciu o to co jest... Ty ciagle piszesz co by bylo gdyby.. super, zgoda, tylko jest i bedzie to co jest...