• Flash - 29.11 Autor: ~Radq [188.252.42.*]
    29-11 - publikacja wyników i jeżeli ona nie da impulsu to może być trudno o ożywienie na walorze

FF - obecnie niecałe 11 mln - brak w akcjonariacie ujawnionych instytucjonalnych
    Niskie obroty powodują brak zainteresowania ze strony funduszy
    Główny może "grać" pod "swoją" cenę na wycofanie spółki z obrotu i powtórzenie wezwania.

W wynikach powinna być widoczna aktualizacja cenników w sieciach handlowych i jej pozytywny wpływ jak w przypadku innych notowanych na giełdzie spółek z branży. Plus możliwy impuls sprzedaży "po powodziowej".

Technicznie w mojej opinii
    - zbliżamy się do dolnego ograniczenia linii trendu możliwe odbicie o ile poziom 4,8 zadziała
    - w przypadku pozytywnego impuls ruch w kierunku 5,45 w kierunku 5,7 linii kanału i górnej linii trendu i tu poważniejsze wyzwanie bo bliski opór na 5,87. W pozytywnym scenariuszu w kierunku 6,47.

Fundamentalnie wg mnie
    zrobiło się tanio i w długim terminie kierunek 2 cyferek mógłby być uzasadniony wartością godziwą (np. porównując z dr. miele)

Przy braku impulsów możliwe podatkowe transakcje i osuwanie się kursu - choć przy dołkach pojawiał się obór w okolicach 20 tys. szt. Pytanie jaki cel i plany ma gł. akcjonariusz.
  • Re: Flash - 29.11 Autor: ~Kk [188.146.4.*]
    Skąd wziąłeś 11 milionów akcji?
  • Re: Flash - 29.11 Autor: ~Ktos [5.173.206.*]
    Raczej chodzi o ich wartość
  • Re: Flash - 29.11 Autor: ~Kk [188.146.0.*]
    Mówiłem, że w poniedziałek będzie 10 złotych to nie wierzyliście...
  • W który ? Autor: ~ktos [82.177.111.*]
    że po wynikach ...
    nawet jak dobre to do 7 będzie ciężko patrząc np dziś na Lubawę czy Text
[x]
HARPER -0,33% 6,10 2025-10-03 16:07:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.