Gdzie szukać tego proguns może tam są motowania a tu zamknęli to jakieś jaja największy dystrybutor broni w Polsce a brak obrotów przez tydzień dać to na 2 fixingu albo wstrzymać notowania bo ich nie ma.
To jest spolka widmo brak jakikolwiek notowań kto da pieniądze w takie kacje nienotowane których wartość jest nie wiadomo jaka ja nie dam dodruk chyba 100% akcji starych 75% ulica ma tych akcji tylko kasa ich interesuje sprawdźcie ile pgmsa płaciła dywidendy?
Na pgmsa juz straszą sądami kurs niedługo poniżej 90gr kurs idzie na dno tu będzie tak samo? Ta kasa z dodruku może pójść w błoto? Poczytajcie forum pgmsa to prawie to samo co to bagno ja dalej -50% strat na tym bagnie i jeszcze mam wpakować drugie tyle !
Wojna za naszą granicą a firma zbrojeniowa tak rządzi że kursy akcji proguns i pgmsa najniżej w historii kupią sobie z leszcza milionerzy z nad tamizy.
Pgmsa może stracić 2.5mln zł I ja mam im dać swoje pieniądze chyba na pokaz .100sesji z tego 80 na minusie reszta beż notowań dodruk wszystkich akcji 9mln 200% całości żal mi tych właścicieli.