zejdź na ziemie
trzeba być ślepym żeby nie widzieć że nikt tego nie chce tknąć, nawet zarząd
ja już nie mam problemu posiadania tego syfa, kupiłem optimusa i zarabiam a wy się męczcie i módlcie żeby to to nie padło
dam wam dobrą radę, sprzedajcie te swoje parę akcji póki na 0,42 ktoś chce to to jeszcze kupić, bo później może być problem z popytem na 0,15 !
prawda że straciłem tu trochę kasy ale dużo więcej udało mi się uratować i uciec !
kierunek jest tylko jeden, prawo grawitacji !
no widzisz, to przynajmniej w jednym sie zgadzamy bo ja tez mam optyka, tyle, ze ty sprzedałes hydre z kolosalna strata, a ja mam na niej nadal zarobek...stąd twoja choroba psychiczna...i ucisk na mozg...do tego jeszcze te upały...ehhh wspolczuje Ci, no ale cóz głupkiem takim jak ty niestey trzeba sie urodzic
zarząd hydrapres ma ogłosić niewypłacalność jeszcze w tym roku - tak się kończy megalomania i gigantyzm - poza tym jasiński i wełnowski to nie są rekiny biznesu ani przesadnie inteligentni przedsiębiorcy -ci co ich znają -potwierdzą-to się musi źle skończyć!
Dnia 2009-07-16 o godz. 11:03 ~solec napisał(a):
> zarząd hydrapres ma ogłosić niewypłacalność jeszcze w tym
> roku - tak się kończy megalomania i gigantyzm
chyba nikogo to nie dziwi
a jak ma skończyć firma która kupuje coś za 2,5 mln. eur a za kilka miesięcy sprzedaje za 1 eur
nie lepiej było rozdać te pieniądze potrzebującym
istnieje też ryzyko że pieniądze te zostały wyprane i leżą teraz spokojnie na koncie w raju podatkowym
czemu prokurator jeszcze się tym nie zajął, chyba sam złożę doniesienie
Przecież to nie pisze prawdziwy rage tylko jakaś pierdoła, co się pod niego podszywa.
IP nie jest katowickie. To jakiś zwykły leszcz wylewa swoje żale po sprzedaży ze stratą.
ten gosc to czubek, juz wielokrotnie próbowałem go nakłonic na leczenie, ale na izbie przyjec w psychiatryku w rybniku powiedzieli , ze nic mu juz nie jest w stanie pomoc i ze niedługo skonczy jak michael J., takze zostawmy niech odpoczywa w pokoju...szczegolnie, ze upały bardzo mu szkodza