• podaż naciska Autor: ~RATM [83.17.111.*]
    a co będzie jak rynek będzie spadał
    wygląda na to że spełnia się najczarniejszy scenariusz czyli /uuuups/ aż boję się napisać to słowo na "b"
  • Re: podaż naciska Autor: ~wujek dobra rada [95.40.42.*]
    kosc potyliczna naciska na twoj mozg, a raczej to co z niego zostało po twojej psychiczneh chorobie...buhahaha
  • Re: podaż naciska Autor: ~RATM [83.17.111.*]
    zejdź na ziemie
    trzeba być ślepym żeby nie widzieć że nikt tego nie chce tknąć, nawet zarząd
    ja już nie mam problemu posiadania tego syfa, kupiłem optimusa i zarabiam a wy się męczcie i módlcie żeby to to nie padło
  • Re: podaż naciska Autor: ~rade [79.186.237.*]
    Bądź konsekwentny bo nie wiem co robić "padnie czy nie padnie".A swoją drogą to musiałeś się na tym nieźle przejechać-współczuję.
    dam wam dobrą radę, sprzedajcie te swoje parę akcji póki na 0,42 ktoś chce to to jeszcze kupić, bo później może być problem z popytem na 0,15 !
    prawda że straciłem tu trochę kasy ale dużo więcej udało mi się uratować i uciec !
    kierunek jest tylko jeden, prawo grawitacji !
  • Re: podaż naciska Autor: ~wujek dobra rada [95.40.42.*]
    no widzisz, to przynajmniej w jednym sie zgadzamy bo ja tez mam optyka, tyle, ze ty sprzedałes hydre z kolosalna strata, a ja mam na niej nadal zarobek...stąd twoja choroba psychiczna...i ucisk na mozg...do tego jeszcze te upały...ehhh wspolczuje Ci, no ale cóz głupkiem takim jak ty niestey trzeba sie urodzic
  • Re: podaż naciska Autor: ~wujek dobra rada [95.40.222.*]
    jakos twoj optimus nie chce rosnac, posrałes sie juz ze strachu??
  • Re: podaż naciska Autor: ~grubas [85.117.20.*]
    hydra jest skończona
  • Re: podaż naciska Autor: ~uwazny [95.40.146.*]
    twoja stara jest skonczona
  • Re: podaż naciska Autor: ~grubas [85.117.20.*]
    w przeciwieństwie do ciebie kierowalem kursem hydry troche zarobilem leszczu
  • Re: podaż naciska Autor: ~solec [83.11.55.*]
    zarząd hydrapres ma ogłosić niewypłacalność jeszcze w tym roku - tak się kończy megalomania i gigantyzm - poza tym jasiński i wełnowski to nie są rekiny biznesu ani przesadnie inteligentni przedsiębiorcy -ci co ich znają -potwierdzą-to się musi źle skończyć!
    Dnia 2009-07-16 o godz. 11:03 ~solec napisał(a):
    > zarząd hydrapres ma ogłosić niewypłacalność jeszcze w tym
    > roku - tak się kończy megalomania i gigantyzm

chyba nikogo to nie dziwi
    a jak ma skończyć firma która kupuje coś za 2,5 mln. eur a za kilka miesięcy sprzedaje za 1 eur
    nie lepiej było rozdać te pieniądze potrzebującym
    istnieje też ryzyko że pieniądze te zostały wyprane i leżą teraz spokojnie na koncie w raju podatkowym
    czemu prokurator jeszcze się tym nie zajął, chyba sam złożę doniesienie
  • Re: podaż naciska Autor: ~rade [79.186.246.*]
    Zrób to i czymś się w końcu zajmij.
  • Re: podaż naciska Autor: ~joe_black [192.168.20.*]
    Przecież to nie pisze prawdziwy rage tylko jakaś pierdoła, co się pod niego podszywa.
    IP nie jest katowickie. To jakiś zwykły leszcz wylewa swoje żale po sprzedaży ze stratą.
  • Re: podaż naciska Autor: ~wujek dobra rada [77.114.20.*]
    ten gosc to czubek, juz wielokrotnie próbowałem go nakłonic na leczenie, ale na izbie przyjec w psychiatryku w rybniku powiedzieli , ze nic mu juz nie jest w stanie pomoc i ze niedługo skonczy jak michael J., takze zostawmy niech odpoczywa w pokoju...szczegolnie, ze upały bardzo mu szkodza
  • Re: podaż naciska Autor: ~jag [77.46.30.*]
    to wreszcie co zta hydra??
    cos tu chyba ludzi wprowadzaja w kanal z ta upadloscia
[x]
HYDRAPRES 0,00% 0,41 2026-07-01 11:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.