• Poniedziałek kupno pkc :):):) jest piękne będzie Góra Autor: ~Inwestor [46.112.74.*]
    10zł już niedługo
  • Re: Poniedziałek kupno pkc :):):) jest piękne będzie Góra Autor: ~Bob [172.225.188.*]
    Ustawiasz się z jakimiś ludźmi czy w magicznej kuli to widziałeś ?
  • Re: Poniedziałek kupno pkc :):):) jest piękne będzie Góra Autor: ~Verso [31.183.135.*]
    Wartość tego jak napisał pudełka jest ogromna. Nikt z konkurencji na świecie tego nie posiada. Do tego płyn perfuzyjny i organy ludzkie można trzymać "na półce nawet miesiąc ". To jest przełom w transplantologii na miarę odkrycia prądu.
    Aktualnie żywe organy możesz transportować w lodzie do 6 godzin a będzie można trzymać miesiąc. Ogarniasz różnicę?
    Mądrzy widzą Wartość tego urządzenia na lata
  • Re: Poniedziałek kupno pkc :):):) jest piękne będzie Góra Autor: ~II [188.137.40.*]
    Jak go bedziesz w lodzie transportował, to przestanie być żywy.
  • Re: Poniedziałek kupno pkc :):):) jest piękne będzie Góra Autor: the_bob [91.233.25.*]
    Ja nie neguję wartości tego produktu jeśli zostanie on skomercjalizowany to będzie sukces może nie tak wielki jak ten Rudolfa Weigla ale na pewno uratuje sporo ludzkich żyć.

Zabawna jest tylko wasza forma komunikowania tego światu na tym forum. Nie wiem czy wy tak na serio czy tylko bekę ( jak ja ) sobie toczycie na tym forum.

Wg. mnie ten tydzień będzie przełomowy w krótkim terminie i warto rozważyć zbieranie papieru. Zakładam, że w perspektywie paru miesięcy możemy odwrócić trend spadkowy. Rynek zacznie grać pod Mikołaja i zamrożenie konfliktu na UA. Oczywiście oporem jest ta nasza 4, która okazała się poziomem na którym wielu pozbyło się papierów. I sporo posiadaczy o średniej 2,5 - 3 zł nie pogardzi ponownym wywaleniem w imię " take profit".

Nie wiem jak wy wyobrażacie sobie wzrost o 400% w tym waszym "niedługo" ale dla mnie to mrzonki.

Zwróćcie uwagę że hype na biopharmę się zakończył. Przykładem tego będę pozytywnie komunikaty ze strony NNG, które nie wpłynęły na kurs.
    Zamknięcie projekty z A4BEEE - spadki,
    informacja o ubieganiu się o grany - spadki
    Rozpoczęcie procedury patentowej - spadki
    Funkcjonalny prototyp - spadki

Jeszcze w sierpniu takie infa generowałby rajdy po 5-10% jednego dnia. Dziś to już bez znaczenia.
    Oczywiście jest potencjał, kasa i zainteresowanie kapitału - dlatego uważam że warto rozważyć inwestycje.

• Re: Poniedziałek kupno pkc :):):) jest piękne będzie Góra Autor: ~wwwa [91.208.150.*]
    coś nie widać
  • Re: Poniedziałek kupno pkc :):):) jest piękne będzie Góra Autor: the_bob [91.233.25.*]
    A co myślałeś, że gościu jest jasnowidzem. Przecież to tylko myślenie życzeniowe.
    Równie dobrze mogę Ci przepowiedzieć, że niedługo będzie ciepło na zewnątrz.
    I za jakiś czas na pewno będę miał rację.
[x]
NANOGROUP 1,39% 2,91 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.