• Spokojnie. Autor: ~Paweł [31.0.55.*]
    Spokojnie dobieram. Wiem że tu nie stracę. Dywidenda i organiczny rozwój, to co lubię najbardziej. Teraz okazja!!!! , bo niecierpliwi oddali.
  • Re: Spokojnie. Autor: ~ToblaKai [83.20.76.*]
    Potwierdzam. Nie ma powodów do niepokoju ani tym bardziej paniki. Zaraz się rozpocznie szał przedświątecznych zakupów i cena za akcję wróci na swoje miejsce.
    PZDR
  • Re: Spokojnie. Autor: ~Okoń [109.243.130.*]
    Raczej tak szybko nie wróci...zależy od nastrojów i pierwszych wyników za 2025...2024, raczej tylko potwierdzenie ostateczne dywidendy(dla mnie 2 będzie bardzo dobre, choć patrząc na obecny wynik...ciężko będzie).

Niemniej będzie okazja do zakupów, pytanie czy poniżej 20? Piszę będzie, bo mimo, że sam coś skubnąłem to chyba ciut za wcześnie(choć na long term...cena już jest ok).

A jak będzie czas pokażę...
  • Re: Spokojnie. Autor: dino6213221 [91.224.118.*]
    Jest już blisko 20, aż korci żeby kupić
  • Re: Spokojnie. Autor: ~Dic [31.61.178.*]
    Kupiłem 470 szt po 20.20 zl. Raczej na długo bo to ikze
  • Re: Spokojnie. Autor: ~Hak [89.64.0.*]
    Jak interpretujecie to co teraz dzieje się na wykresie? (Ostatnie pół roku)
    Nieuzasadniona panika czy raczej powrót do realnej wyceny?
  • Re: Spokojnie. Autor: ~Sol [188.146.124.*]
    Nie wiem, ale wiszę od 33. Ostatni raport nie był może wybitny ale uważam że taka przecena to gruba przesada.
    Jesteśmy w podobnej sytuacji, dla mnie jest to całkowicie niespodziewane , ale zakup (po 33zł ) nadal uwazam za uzasadniony. Rozważam dokupienie takiego samego pakietu z dna w celu uśrednienia ceny, niemniej jednak końca nie widać :)
    Też zastanawiałem się nad dobraniem na dole i uśrednieniem ale, jestem na tyle zaskoczony obrotem spraw że nie chcę ryzykować. Jak widać słabo przewidziałem temat, może muszę lepiej poznać spółkę
    A będzie na to czas bo strat nie lubię, dramatu w spółce nie widzę więc wychodzi na to że wpadłem tu na longa haha :)

Giełda uczy cierpliwości.
    I tego Tobie oraz innym akcjonariuszom ( włącznie ze sobą ) życzę.
    Pamiętajcie że czas gra na naszą korzyść :)
  • Re: Spokojnie. Autor: ~Paweł [31.0.73.*]
    Dodatkowo wzrost wartości pieniądza: czyli wzrost wynagrodzeń, obniżanie kosztów kredytowych czyli obniżka stóp %, przyspieszony rozwój gospodarczy czyli gonimy Europę, no i najważniejsze organiczny rozwój spółeczki ...ja to widzę w przyszłości wzrosty
  • Re: Spokojnie. Autor: ~Gregor [178.43.242.*]
    Czas we finalnym rozrachunku, nigdy nie gra na naszą korzyść. Z prostego powodu - jest limitowany...
  • Re: Spokojnie. Autor: ~WaldemarHak [89.64.0.*]
    Masz mnie :)
[x]
WITTCHEN -0,12% 16,10 2025-12-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.