• Tak sobie myślę... Autor: ~Cudak [195.88.232.*]
    Jakoś publika nie traktuje DAT w kategoriach wzrostowych, a już zupełnie nie jak okazję inwestycyjną.....Mam wrażenie, że wyczekiwanie na kolejne info jest okazją do sprzedaży akcji......OK, kumam taki scenariusz. A co będzie, jeśli ilość nowych kontraktów ( czytaj ZYSKÓW) wzrośnie w sposób istotny??? Rozumiem dramatyczne zakupy po ogłoszeniu INFO.....ciekawe, kiedy i czy DAT zostanie długoterminową GWIAZDĄ parkietu?
  • Re: Tak sobie myślę... Autor: ~Alicja [83.7.79.*]
    Zachowanie rzeczywiście jest dziwne bo po takim info wiarygodność prezesa bardzo wzrosła, a przecież to był główny zarzut. Brak wiarygodności prezesa i karmienie nas lichymi kontraktami. Spodziewałam się raczej kilku sesji na plus 10 do 20proc, a tu kiszka. Jeszcze niebawem odkupie po te 38zl
  • Re: Tak sobie myślę... Autor: ~BUM [185.216.181.*]
    Dnia 2024-11-22 o godz. 18:01 ~Alicja napisał(a):
    > Zachowanie rzeczywiście jest dziwne bo po takim info wiarygodność prezesa bardzo wzrosła, a przecież to był główny zarzut. Brak wiarygodności prezesa i karmienie nas lichymi kontraktami. Spodziewałam się raczej kilku sesji na plus 10 do 20proc, a tu kiszka. Jeszcze niebawem odkupie po te 38zl

wiarygodność prezesa jest bliska ZERU obiecywał przez cały rok +70% przychodów r/dr. ostatni kontrakt nie przekracza 1M$ do końca roku musieliby takich podpisać jeszcze 4-6 żeby prezes miał coś co wiarygodnością można nazwać.,,,
  • Re: Tak sobie myślę... Autor: ~Cudak [195.88.232.*]
    No właśnie.....publika nie traktuje tej spółki jako okazji inwestycyjnej. Kurs będzie wędrował sukcesywnie na północ, dopiero kiedy się tak stanie.
    Wyrzucanie papieru po emocjonalnych wzrostach i mocne korekty - to nie jest to. Tylko stabilne wyniki i powiększanie sprzedaży.
    Jest jeszcze jedna sprawa - możliwe przejęcie przez konkurenta na rynku!
  • Re: Tak sobie myślę... Autor: ~Alicja [83.7.79.*]
    Czekam zatem na powrót na 36zl. Może o dobrze że sprzedałam po 38 do 40zl
  • Re: Tak sobie myślę... Autor: ~Niestety [79.110.202.*]
    Dnia 2024-11-23 o godz. 08:17 ~Alicja napisał(a):
    > Czekam zatem na powrót na 36zl. Może o dobrze że sprzedałam po 38 do 40zl

zastanawia mnie zawsze strategia kupowania żeby zarobić 5% - prowizja jak można przetrzymać parę dni dłużej i zarobić 20-30% no chyba że ktoś gra tylko intra ale to raczej na fut a nie akcjach powinien chyba
  • Re: Tak sobie myślę... Autor: ~biuro [195.177.66.*]
    Wystarczy spojrzeć w IPO a potem prześledzić zapowiedzi prezesa chociażby o słoniach.
    Do tego dodam rozwodnienie akcji i niepewną przyszłość finansową.
  • Re: Tak sobie myślę... Autor: ~SIP [188.146.254.*]
    Tak sobie myślę -spółdzielnio-
    co jeszcze wy tu wszyscy robicie, taka wiedza na temat działalności s-ki i jej Prezesa, chyba że celowo nie obiektywna.
  • Re: Tak sobie myślę... Autor: ~Sly_07 [5.173.250.*]
    Spelniajà siè zawodowo !
[x]
DATAWALK 0,04% 93,49 2025-10-17 16:49:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.