Około 25% Anshar Studios i mniemam, że 50% ten tajemniczy inwestor co wykupił pakiet MOV.
Kurski absurdalny- uklepią piękne wsparcie w okolicach 10zl na grubaśnym wolumenie a przy okazji na papierze nie będzie ulicy
Ta absurdalny. Kapitalizacja ok 37.5mln zl, dla spolki uslugowej ktora w tym w trzy kwartaly miala juz -2.7mln Ebidta, ktora rozpoznaje ze w przyszlym roku bedzie miala problem z marzami i duza konkurencje o projekty (wiec pewnie tez sie skonczy na duzej stracie), a najgorsze ze prezes w ogole nie rozumie do czego sluzy obecnie AI, a jego komentarz o legalnosci byl moze jeszcze akutalny rok temu, ale nie teraz.
Ale chłopie się powtarzasz!
Platige to top 5 na świecie w tym 2 studia upadły. Jedni co prawda powróciło do działalności biznesowej ale nie na pełen gwizdek.
Uważasz że jak zmienisz nicka i IP to ktoś da się na to nabrać? Xd
z tym dochodzeniem vpn IP chlopie zaczynasz wpadac w jakas paranoje co drugi twoj post nie na temat XD XD XD na tle innych firm ta tez nie ma już prawie wogole kadry zdolnej do tego co robila kilka lat temu co pozostanie to jakas zbitka z lapanki z czego moze z 5% artystow bedzie się nadawalo do czegokolwiek
Tak wiem. PLI jest słabe, AI będzie robić teledyski dla Quebo i zabierze pracę na spółki... Fatima nie wypali, Otherland nie wypali, halny nie wypali itd itd Zapomnij o spółce. Przyjdziesz w innym odpowiednim momencie ale i przy innej cenie. Zostawiam wam forum.
Absurdalna nie jest ta cena lecz odpowiadającą obecnym problemów spółki. Czy wypala projekty, może tak może nie, choćby sama gra builder pokazuje że PLI nie jest gwarancją jakości.
@Breton Cena/przychody ( licząc 120 mln za 2024) = 0,3 dla mnie jest absurdalna.Być może dla ciebie nie i ok. Nie mówiąc już o szansach by te przychody wzrosły do 150 mln w 2025r czy 180 mln zł albo mi więcej w 2026r. Jak będzie zobaczymy...
Bialy, moje komenatrze Ci sie niepodobaly, ze odrazu zniknely? Naganiaj dalej, a osobom ktore beda chcialy Ci zaufac polecam obejrzec ten webinar i bez rozowych okularow, wnikliwie go przesluchac. Tam zagrozenie goni zagrozenie, a pomysly na przyszlosc to pomysly z przeszlosci i to jest clue dramatu jaki sie tu poki co rozgrywa. Dopoki nic nie zmienia w mysleniu, dopoty beda walczyc na kurczacym sie rynku z malejacymi marzami. Tyle i az tyle.
Słabyś... Tylko w tym tygodniu moich komentarzy zniknęło kilka... To twoja robota? XD Chcesz dyskutować o spółce, a nie ogarniasz że to jakieś śmieszne algorytmy nawet w 2-3s po opublikowaniu usuwają komentarze :)