• Sprawdzam.. Autor: ~echo [91.227.156.*]
    ..czy mnie już moder odbanował. Merytoryczne wątki to teraz tylko "buchachachacha "
  • Re: Sprawdzam.. Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Dobra przeszło.

Nie wiem jak to się dzieje, już dwa razy zostałam zablokowana, co nigdy przedtem się nie zdarzało.
    Może komuś na tym forum jestem niewygodna ?

Pozdr.
  • Re: Sprawdzam.. Autor: ~aro [178.235.204.*]
    No właśnie zauważyłem że że całe merytoryczne wątki usuwają
    Powodzenia
  • Re: Sprawdzam.. Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Aro ale żadnego postu mojego moderator nie usunął, tylko miałam kwarantannę, 2x po 3 dni. :) Może ta mądra AI ?
  • Re: Sprawdzam.. Autor: ~autor [31.61.160.*]
    A może ~echo to po prostu zwykła dyskryminacja, nie pomyślałaś o tym ;)? Zawsze byłem ciekaw jak kobiety sobie radzą na rynku kapitałowym GPW. Pewnie w tym zrytym środowisku płeć nie ma większego znaczenia ale zawsze chyba masz tą świadomość, że jeżeli GPW i WIG-i to ruletka to ASO i New Connect to "rosyjska ruletka". Jest ryzyko, jest zabawa. Polecam trochę cierpliwości, zarobisz na Novinie tylko trzeba poczekać, liczę że jeszcze przed świętami będzie można coś zebrać poniżej 1,10zł. Jeżeli w 2025 kurs pójdzie na nowy szczyt to 2zł będzie jak najbardziej w zasięgu. Myślenie życzeniowe? możliwe, ale tak jak pisałem - jest ryzyko jest zabawa.
    Pzdr.
  • Re: Sprawdzam.. Autor: ~Ben [83.23.126.*]
    Heh 1.1 ? Chyba nie da się. Chciałbym z 50 k kupić i jeszcze i od 2 tygodni zbieram i zbieram i już mi się to zaczyna nudzić. Coraz mniej leszczy .
  • Re: Sprawdzam.. Autor: ~KoleśGit [5.184.235.*]
    Spokojnie, poczekaj bo do następnych wyników jest trochę czasu więc za jakiś miesiąc to może i być poniżej złotówki. Dopiero jakiś miesiąc przed wynikami będzie znowu rosło. Tu jest przedział 90 groszy a 1.35, tak się tu bawi akcjonariat!
  • Re: Sprawdzam.. Autor: ~ech [91.227.156.*]
    Autor oczywiście przeczytałam to co napisałeś, jednak nie chcę dalej ciągnąć tematu. Pozdr
[x]
NOVINA 10,12% 0,62 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.