Złotousty Kubuś znalazł środki na dalsze finansowanie Grupy(no Kubuś Brawo ty, już Kostuch chciał robić prawne kroki).Teraz tylko dokończyć samodzielenie projekty które są w spółkach. Home Renovator to podstawa. Dwa z trzech projektów już rozpoczętych a zawieszonych powinno teraz być samodzielnie dowiezione, tyle kasy spokojnie powinno wam wystarczyć (szczerze to nawet trzy).
Dwucyfrowy to tu będzie jak grupa zacznie zarabiac na włąsnych produktach a nie klepanych dla wydawców. Jednakże szansa jest, bo trzy projekty czekają na zakończenie. Kasa już jest (prezes dowiózł temat), Teraz decyzje który z projektów najpierw, moim zdanie Home Renovator.
dokladnie, na ten moment podbitka i baza, nikt tu teraz nie wejdzie z rynku spojrz na arkusz i dane spolki... musieli by ostro pociagnac i arkusz obstawic
Dnia 2024-11-22 o godz. 10:58 ~Kostuch napisał(a): > Pytanie gdzie baza, bo chyba nie sądzisz że to zaraz wróci na 1 ziko... .Już przeszliśmy przez okres trzepania leszczy.
Co przeszlismy za okres " trzepania leszczy" :-)))))))))))))
Zejdż Ty chłopie na ziemie ;-)))))))))))))))))))))) ja bym powiedział że przeszliśmy okres trzepania z inteligentnych a na spółce zostali tylko inteligentni inaczej ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Spójrz na konstrukcje umowy ryzykują 500 tys . w pierwszej transzy w 2 i 3 niby jest 375 k ale od razu potraćają sobie 250 k prowizji czyli tak naprawde wypłacają 125 k do spółki pewnie mają zagwarantowane mozliwość wycofanina sie z umowy na każdym etapie . Wiec ryzykują wtope jak nie bedzie żarło 700k cirka about które zamienią na kacje i wywalą w rynek i cos im sie zwróci .
Chyba że zacznie żreć. Powodzenia kostuch życzy ci wytrzepany leszcz :-))))))))))
Ta umowa daje możliwość aby tak spółka dokończyła już rozpoczęte projekty. Co mam płakać. To jak się będzie zachowywał kurs tego nie wiem i NIE NAGABUJE na zakup akcji. Po prostu to jest szansa i to ogromna. Jak zostanie wykorzystana tego nie wiem i tyle. No te trzepanie leszczy to trochę poleciałem... .:)
Dnia 2024-11-22 o godz. 11:40 ~Kostuch napisał(a): > Ta umowa daje możliwość aby tak spółka dokończyła już rozpoczęte projekty. Co mam płakać. To jak się będzie zachowywał kurs tego nie wiem i NIE NAGABUJE na zakup akcji. Po prostu to jest szansa i to ogromna. Jak zostanie wykorzystana tego nie wiem i tyle. No te trzepanie leszczy to trochę poleciałem... .:)
Na szczescie juz podpierdzielilem inwestorom jaka to cudowna spolka;)