Dnia 2024-11-21 o godz. 20:30 ~Bin napisał(a): > Słychać już odgłos nadchodzącego upadku ... > > Trup stygnie ......
Sępy już krążą w oczekiwaniu na ostatnie tchnienie. Wierzyciele chcieliby coś z tego mieć, ale wszystko zastawione po trzykroć. Jedynie co mają to....właściwie to nic.
Nie dziwię się tobie takiego postępowania. Perspektywa klęczenia przed kolegami pod celą na zmianę z stanie tyłem do nich też mogłoby mnie pchnąć w tym kierunku.
Artur - grasz insynuacjami, a nie faktami. Zero merytoryki w tych twoich wypocinach, nawet gdyby była jakaś logika można byloby snuć przypuszczenia, ale nie ma żadnej logiki. Szwedzi przekombinowali. Compr jeszcze nie wybudował, póki co. Co tam Szymański to nikogo nie obchodzi, bo nie ma on tu nic do Compr. PKP musi, waloryzacja będzie. Reszta twoich wypocin to duperele ;) Słabo sie starasz.
no i misiek (znaczy Artur) najważniejsze ... tiktak tiktak ... kto i dlaczego tak dziś kupuje w górę? może już ci co wiedzą co jutro sie wydarzy, albo co się na dniach wydarzy ... tak kupują, bo ich wystraszyłeś? czy mają cie w d... znaczy w daleko idącym poważaniu :)
Marek ja wiem że ty nic nie rozumiesz z prawa zamówień publicznych. Nie twoja wina nie przejmuj się dla Ciebie ta ustawa to farmazony i tak trzymaj haha
Bin, odpowiadając na pytanie z posta:
Naprawdę niewiele. Dużo mniej niż się wszystkim wydaje. Na całe szczęście zresztą. Brak perspektyw i pustki w kasie.
Lekarze stierdzili stan agonalny, objęli spółkę opieką paliwatywną i jednocześnie nie chcą już podawać Compremum leków na podtrzymanie. Ten stan potrwa jeszcze tylko kilka dni. Pozwólcie proszę odejść tej spółce z godnością.