Spolka ktora generuje ponad 200mln obrotu
Spłaca zadłużenie
zwiększa rentowność
Otwiera nowe punkty
sprzedała franczyzę na inny kontynent
Jest warta mniej w tej chwili niż miesieczne obroty?
Dla mnie dziwne.
Zanizanie kursu z ukrytego jest zastanawiające.
Tylko jeden misiu twierdzi cały czas że bankrut upadłość itd itp.
Dziwne.
no powiedz jak jest moja rola? ja tylko prostuje kłamstwa które są tutaj wypisywane. Przeciez to nie ja steruje kursem, coś wam się pomieszało i chyba szukacie winnych waszych nie trafionych inwestycji nie tam gdzie potrzeba.
Dlaczego podajesz kłamstwa o spłacanym zadłużeniu. Zapadłe płatności są w każdym raporcie !!!!. Tylko przedsądowe wezwania i sądowe wyroki wymuszają cząstkowe wpłaty dla wybranych wierzycieli. BOŚ nie dostał nic i to on prawdopodobnie ruszy tą lawinę upadłościową. Brak rentowności tego konceptu jest przyczynkiem tej tragedii finansowej. Jakie nowe punkty ?! - to kolejne kłamstwo. Nikt nigdy nie kupił frachisingu. Egipt to kolejna wielka bujda. "Kontynent" jak to nazywasz potrzebuje know-how Sphinx jak ty prokuratora.
Ktoś tu się bardzo jara i tylko o tym myśli.
Fajniusio.
A ja się zastanawiam, kto ten dzisiejszy, duży jak na ostatni okres wolumen kupił.
Misiu pewnie napisze, że to naiwni inwestorzy, którzy nie rozumieją jego postów.
co tu jest dziwne? Ze Shrekiem nikt nie wejdzie w biznes, nikt.
Kasę doić będą bo mogą, do czasu.aż się nie skończy.
Nikt nie ma w interesie pilnować kursu akcji, bo kasę biorą sobie w kosztach zarządu.
Dopóki ktoś na to pozwala to robią tak, gdzie tu jest jakaś filozofia?
Aaaa pewnie jak niektórzy uważacie że te zapowiedzi w strategii mają sens? W dniu ogłoszenia sukcesu w Egipicie osiągneli poziom 0,79 groszy. dzisiaj kurs był po 40 gr!!!
Żaden insider, żaden znajomy królika, żaden udziałowiec nie kupił ani jednej akcji.
Tu się skończy upadkiem banku i ucieczką całej rodziny z kraju. Pachnie z daleka prokuratorem. I to nie będzie pierwszy przypadek w tym kraju.
Jedyna nadzieja to Cacki burta i nowe otwarcie. I tylko pod to można grać.
kupując spółkę 51% 20 mln akcji za hmm 45 groszy = 9 000 000 PLN i można rocznie 22 mln kosić ale płynność na tych poziomach jest taka, że kupująć tyle akcji mielibyśmy kurs po kilkanaście PLN. Swoją drogą jakby się zgadali właściciele Sfinksów 71 lokali 9mln/71 lokali więc wyatrczyłoby jakieś 130 tysi per lokal i sami sobie są Panami :) może właśnie o to chodzi
pewnie tego nie wiesz ale ci właściciele nie śmierdzą groszem, jakby mieli każdy po 130tysi to by najpierw zaległe rachunki popłacili a nie kupowali akcje ledwo dyszącej, zadłużonej po uszy spółki.
50gr tutaj już nigdy nie wróci. Niedługo zjazd poniżej 40gr.
ja się nie stresuje tylko prostuje głupoty które tutaj wypisujesz. te twoje wyliczenia już wszyscy znają, mnożysz te akcje przez 40gr już od półtora roku i przekonujesz wszystkich że tylko głupi by nie kupił po tej cenie. jak widać chętnych brak.
co do zadłużenia to już niedługo się przekonasz czyj to problem, jeśli faktycznie posiadasz jakieś akcje to będzie to również twój problem.
Misiu ale jakby Sfinks zbankrutował to co byś chłopie robił, gdzie byś swoje żale przelewał, dalej się pytam co ma wnosić te Twoje "prostowanie" od klikunastu miesięcy ? Tutaj już ci pokazali ja wyglądają wzrosty na Sfinksie jak pójdzie do góry to nie nie zdążysz nawet kupić akcji Misiu . A to że spółka zarabia dla właścicieli ponad 20 mln rocznie to też będziesz prostować ? Bank sięodezwie to będą musieli się pożegnać z odcinaniem kuponów i tyle co innego jakby nei zarabiała ale zarabia Misiu .
Misiu jedną dobrą i prawdziwą rzecz napisałeś to będzie problem akcjonariuszy nie Twój , więc po co się produkujesz i tak męczysz siedząc tutaj i pisząc świątek piątek i niedziela