Ktoś nawet się rozpisywał o tych G..... widłach Polecam jako lekturę do poduszki https://www.bankier.pl/forum/temat_droga-na-gorne-w-otwarta,68980561.html
Ale co ty opowiadasz ty naprawdę myślisz że jak on napisał że będzie taniej to tak będzie albo jak ktoś napisze że będą górne to tak będzie, poprostu korzysta z okazji :) tu nikt nie ma na nic wpływu czy pisze ze będą dolne albo górne
Dnia 2024-12-05 o godz. 14:14 ~wycena napisał(a): > dns - on ma rację, że spółka to śmieć czy że kupuje jej akcje ?
tak tylko uściślając na razie pisałem ,że spółka Bras Jest na rynku Nju Śmieć (NC) , ale kto wie może już niedługo i o Bras trzeba będzie tak pisać , a akcji JUŻ i na razie nie MAM,....
Ps. Nie wiem czy to j.w. znów nie będzie usunięte ? ? ?
Tak w bras jest za dużo obaw. Kiedyś nikt nie chciał kupować po 6 groszy. ta spółka jest co jakiś czas zawieszana. Polecam Fotovolt tam spółka jeszcze nie miała w swojej histori zawieszenia lecz dywidendy. Mało tego ma zyski i jest szansa na duże wzrosty jak coś wyjdzie u nich z komina na święta. Juz urosła 90 % od czasu gdy o niej pierwszy raz pisałem. Wszystko jeszcze przed nią. Nie skupiajcie się na spółkach marzeniach a na realnych inwestycjach
sam bym się skusił na tę FOTOvolt , ale chyba już za dużo podskoczyła ???,... trzeba ewentualnie poobserwować Na BRAS jak na razie 3,14159zda na całego, rozkręcają się w zrzutach i brak widoków na szybka poprawę ,....