• Chyba ktoś to zaczął łykać..... Autor: ~JanuaryC [77.65.111.*]
    Volumen zwiastuje odwrócenie trendu, kapitalizacja dobiła do 2 mln, na rynku akcji za jakieś 1,2 mln w tym branych w emisjach po 6 zł za akcję. Jutro premiera gry, o której spółka sama mówi, że może mieć znaczny wpływ na wyniki w przyszłości i zmienić wycenę akcji. Model biznesowy (brak obecnie zatrudnionych a jedyny koszt spółki to wynagrodzenie za powołanie Mrowińskiego) pozwala generować zyski i gotówkę. W tej chwili zero zobowiązań i ponad 700 tys gotówki na kontach. Mnie osobiście skłoniło do postawienia zleceń na K......
  • Re: Chyba ktoś to zaczął łykać..... Autor: ~Sheep [89.64.46.*]
    Tutaj jak wszędzie. Cierpliwość i myślę, że z tej mąki będzie chleb. Arkusz musi się wypełnić, a ludzie muszą spółkę dostrzec bo bez tego ani rusz. Przerzucanie między sobą i duże luki nie zachęcają zwykłych, ale może się to zacząć od jutra zmieniać. Oby.
  • Re: Chyba ktoś to zaczął łykać..... Autor: ~JanuaryC [77.65.110.*]
    Tylko do końca nie wiem czy po jutrzejszej premierze będzie jakieś info czy zobaczymy co za "chleb z tej mąki" dopiero w wynikach za 4Q/rocznych? Może Kool2play da jakiś komunikat w końcu to ich gra choć z Drageusem dzielą się po połowie.
  • Re: Chyba ktoś to zaczął łykać..... Autor: ~Sheep [89.64.46.*]
    Myślę, że jak rozbiorą batona na 1.18 to kurs pójdzie mocniej w górę. Może znowu zobaczymy okolice 1.5x ale to czyste spekulacje. Bez konkretnych informacji ulica się nie zleci. Tutaj jest spory potencjał, tylko że spółka leży zakurzona gdzieś na dnie kosza z brudami i sam już powoli mam dość kiszenia tu kapitału. Na szczęście to niewielki %, więc może jeszcze poleżeć.
  • Re: Chyba ktoś to zaczął łykać..... Autor: ~JanuaryC [85.221.158.*]
    Miałeś rację, ale co dalej?
[x]
DRAGEUS 4,58% 1,37 2025-09-15 10:01:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.