Volumen zwiastuje odwrócenie trendu, kapitalizacja dobiła do 2 mln, na rynku akcji za jakieś 1,2 mln w tym branych w emisjach po 6 zł za akcję. Jutro premiera gry, o której spółka sama mówi, że może mieć znaczny wpływ na wyniki w przyszłości i zmienić wycenę akcji. Model biznesowy (brak obecnie zatrudnionych a jedyny koszt spółki to wynagrodzenie za powołanie Mrowińskiego) pozwala generować zyski i gotówkę. W tej chwili zero zobowiązań i ponad 700 tys gotówki na kontach. Mnie osobiście skłoniło do postawienia zleceń na K......
Tutaj jak wszędzie. Cierpliwość i myślę, że z tej mąki będzie chleb. Arkusz musi się wypełnić, a ludzie muszą spółkę dostrzec bo bez tego ani rusz. Przerzucanie między sobą i duże luki nie zachęcają zwykłych, ale może się to zacząć od jutra zmieniać. Oby.
Tylko do końca nie wiem czy po jutrzejszej premierze będzie jakieś info czy zobaczymy co za "chleb z tej mąki" dopiero w wynikach za 4Q/rocznych? Może Kool2play da jakiś komunikat w końcu to ich gra choć z Drageusem dzielą się po połowie.
Myślę, że jak rozbiorą batona na 1.18 to kurs pójdzie mocniej w górę. Może znowu zobaczymy okolice 1.5x ale to czyste spekulacje. Bez konkretnych informacji ulica się nie zleci. Tutaj jest spory potencjał, tylko że spółka leży zakurzona gdzieś na dnie kosza z brudami i sam już powoli mam dość kiszenia tu kapitału. Na szczęście to niewielki %, więc może jeszcze poleżeć.