• ludzie co tu się stało? Autor: ~nikt [46.112.89.*]
    co tak spadło - co jest powodem - wie ktoś?
  • Re: ludzie co tu się stało? Autor: ~Andrzej [46.149.212.*]
    Tragedia
  • Re: ludzie co tu się stało? Autor: ~nikt [46.112.89.*]
    Dnia 2024-11-21 o godz. 14:57 ~Andrzej napisał(a):
    > Tragedia

ale co jest powodem takiego spadku - bankrutuje czy co?
    Nie mam pojęcia co tu się dzieje. Może ktoś inny coś mądrego powie? Ile masz akcji i po ile kupione Kolego nikt?
    Dnia 2024-11-21 o godz. 15:03 ~Andrzej napisał(a):
    > Nie mam pojęcia co tu się dzieje. Może ktoś inny coś mądrego powie? Ile masz akcji i po ile kupione Kolego nikt?

nie mam ani jednej akcji ale taki spadek w jednym dniu to widzę 1 raz a jestem z 20 letnim stażem na gpw - oczywiście akcji nie kupię bo nic nie wiem w temacie spadku i spółki lecz mnie zainteresował ten spadek - to tyle
    Sam mam kilka tysięcy sztuk kupione ponad 1 zł. Także wiadomo co zostało...
  • Re: ludzie co tu się stało? Autor: ~Seba [37.248.221.*]
    komunikaty poczytajcie, ja doczytałem w 5 minut...
  • Re: ludzie co tu się stało? Autor: ~Bob [94.40.177.*]
    Dodruk , 72mln za 0,11grosza pzdr Bobi:)
  • Re: ludzie co tu się stało? Autor: _wiatrak_ [83.30.229.*]
    Dopuszczono nowe akcje z takim kursem odniesienia ?
    Z drugiej strony, GPW dopuściła 90% spadek kursu ?
    Na miejscu akcjonariusza, który poniósł straty - zgłosiłbym sprawę do KNF.
    Brak jakichkolwiek informacji już sam w sobie jest niezgodny z prawem.
  • Re: ludzie co tu się stało? Autor: ~Seba [37.248.221.*]
    jak nie było komunikatów???? Trzeba czytać ze zrozumieniem co się dzieje na spółce, damat
    Dnia 2024-11-21 o godz. 15:05 ~Bob napisał(a):
    > Dodruk , 72mln za 0,11grosza pzdr Bobi:)

i co to jest sprawiedliwe względem ludzi którzy mają akcje po 1 pln?? - kiedy tam kurs wróci?
  • Re: ludzie co tu się stało? Autor: _wiatrak_ [83.30.229.*]
    Z całą pewnością - już nigdy !
    Ja widziałem już kilka razy takie sytuacje jak spółki ogłaszały upadłość Likwidacyjną, kilka razy, a mam doświadczenie z Gpw i NC koło 17 lat, trzeba codziennie obserwować,.. Kurs może powoli wracać, ale najpierw musi zejść te 72 mln szt. Już macie prawi 5mln,.obrotu,.. ale brzydko zagrali macie w tym racje,, powinni to ogłosić dużo wcześniej,, chyba że było na jakimś walnym i nie doczytaliście..., pzdr Bobi:)
  • Re: ludzie co tu się stało? Autor: ~Gas [37.109.33.*]
    Kiedyś miałem tą spółkę ale sprzedałem powyżej 1,2 dzisiaj dokupiłem 20k.. na ryzyku ale kto nie ryzykuje śmietany nie spija ..Pozdrawiam akcjonariuszy i witam w waszym gronie
    Ja tak patrzę i też sie zastanawiam , żeby tak z 30000szt, na dłuższy czas zakupić, chociaż jest teraz dużo opcji np: ( inv, pgm, cig, novavis, auxilia , bras, rnt, vee i ciekawe kiedy odbije wierzyciel,..) tak że jest w czym wybierać, kilka spółek juz mam drobne pakiety od 3000-4000szt,. jakieś drobne jeszcze mam ,..pzdr Bobi:)
    Dnia 2024-11-21 o godz. 15:44 ~Bob napisał(a):
    > Ja tak patrzę i też sie zastanawiam , żeby tak z 30000szt, na dłuższy czas zakupić, chociaż jest teraz dużo opcji np: ( inv, pgm, cig, novavis, auxilia , bras, rnt, vee i ciekawe kiedy odbije wierzyciel,..) tak że jest w czym wybierać, kilka spółek juz mam drobne pakiety od 3000-4000szt,. jakieś drobne jeszcze mam ,..pzdr Bobi:)

bobi to musi iść w górę nie wyobrażam sobie tego inaczej
    kiedyś widziałem taką spółke, dość długo ją obserwowałem i pod koniec jak akcje na sprzedaż sie kończyły, to Celowo zaniżyli jeszcze o 2 albo 3 grosze, bo też była spółka groszowa Pzdr Bobi:)
  • A co tu się stało? Autor: ~Bit [15.204.97.*]
    Witam innych akcjonariuszy:)
    Poszukuję podobnych perełek z perspektywą na kilkaset % zysku. Na obecne czasy zdecydowanie najbardziej zyskowne są małe spółki.
    Coś ktoś?
    Na razie NWAI podbieram pod szacunki w styczniu i Robs jak jest nieco niżej.
    Czekam na Wasze propozycje.
  • Re: A co tu się stało? Autor: ~Gas [185.157.14.*]
    LUDUS.. ma 100% udziałów w ESBOZ i jest w trakcie RTO i tworzenia platformy PURE ktora będzie notowana na londyńskim parkiecie... jeżeli dopną ten projekt to paręset % to będzie pikuś ... na tą chwilę Ludus jest trzymany w zawiasach ale warto trzymać rękę na pulsie...
[x]
FINTECH 0,00% 0,26 2025-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.