Dnia 2024-11-21 o godz. 15:03 ~Andrzej napisał(a): > Nie mam pojęcia co tu się dzieje. Może ktoś inny coś mądrego powie? Ile masz akcji i po ile kupione Kolego nikt?
nie mam ani jednej akcji ale taki spadek w jednym dniu to widzę 1 raz a jestem z 20 letnim stażem na gpw - oczywiście akcji nie kupię bo nic nie wiem w temacie spadku i spółki lecz mnie zainteresował ten spadek - to tyle
Dopuszczono nowe akcje z takim kursem odniesienia ? Z drugiej strony, GPW dopuściła 90% spadek kursu ? Na miejscu akcjonariusza, który poniósł straty - zgłosiłbym sprawę do KNF. Brak jakichkolwiek informacji już sam w sobie jest niezgodny z prawem.
Ja widziałem już kilka razy takie sytuacje jak spółki ogłaszały upadłość Likwidacyjną, kilka razy, a mam doświadczenie z Gpw i NC koło 17 lat, trzeba codziennie obserwować,.. Kurs może powoli wracać, ale najpierw musi zejść te 72 mln szt. Już macie prawi 5mln,.obrotu,.. ale brzydko zagrali macie w tym racje,, powinni to ogłosić dużo wcześniej,, chyba że było na jakimś walnym i nie doczytaliście..., pzdr Bobi:)
Kiedyś miałem tą spółkę ale sprzedałem powyżej 1,2 dzisiaj dokupiłem 20k.. na ryzyku ale kto nie ryzykuje śmietany nie spija ..Pozdrawiam akcjonariuszy i witam w waszym gronie
Ja tak patrzę i też sie zastanawiam , żeby tak z 30000szt, na dłuższy czas zakupić, chociaż jest teraz dużo opcji np: ( inv, pgm, cig, novavis, auxilia , bras, rnt, vee i ciekawe kiedy odbije wierzyciel,..) tak że jest w czym wybierać, kilka spółek juz mam drobne pakiety od 3000-4000szt,. jakieś drobne jeszcze mam ,..pzdr Bobi:)
Dnia 2024-11-21 o godz. 15:44 ~Bob napisał(a): > Ja tak patrzę i też sie zastanawiam , żeby tak z 30000szt, na dłuższy czas zakupić, chociaż jest teraz dużo opcji np: ( inv, pgm, cig, novavis, auxilia , bras, rnt, vee i ciekawe kiedy odbije wierzyciel,..) tak że jest w czym wybierać, kilka spółek juz mam drobne pakiety od 3000-4000szt,. jakieś drobne jeszcze mam ,..pzdr Bobi:)
bobi to musi iść w górę nie wyobrażam sobie tego inaczej
kiedyś widziałem taką spółke, dość długo ją obserwowałem i pod koniec jak akcje na sprzedaż sie kończyły, to Celowo zaniżyli jeszcze o 2 albo 3 grosze, bo też była spółka groszowa Pzdr Bobi:)
Witam innych akcjonariuszy:) Poszukuję podobnych perełek z perspektywą na kilkaset % zysku. Na obecne czasy zdecydowanie najbardziej zyskowne są małe spółki. Coś ktoś? Na razie NWAI podbieram pod szacunki w styczniu i Robs jak jest nieco niżej. Czekam na Wasze propozycje.
LUDUS.. ma 100% udziałów w ESBOZ i jest w trakcie RTO i tworzenia platformy PURE ktora będzie notowana na londyńskim parkiecie... jeżeli dopną ten projekt to paręset % to będzie pikuś ... na tą chwilę Ludus jest trzymany w zawiasach ale warto trzymać rękę na pulsie...