No to k* zaszalałem!!! Ustawiłem przedwczoraj stopa dość wysoko i wczorajsze wachnięcie poranne przekroczyło mi limit aktywacji... Odpaliło mi cały pakiet za 99... dopiero dziś rano zauważyłem, że akcji już nie mam na rachunku :) Totalna leszczyna... Życzę dalszych wzrostów poważnym ludziom ;)
Ja wczoraj ustawiłem na 100 zł, ale na koniec sesji zdjąlem i dobrze bo dziś juz bym nie miał akcji, a czuje ze wreszcie na wbk-u będzie można zarobić (po takim muleniu)
Z tym zarabianiem na BZWBK to sam już nie wiem. Wyszedłem 15% na plusie, akcje miałem tydzień, więc długo nie czekałem na jakiś tam zysk... po wynikach BRE pewnie znowu się stres zacznie na bankach i nie zdziwiłbym się gdyby kurs teraz zaczął się kisić... Tak czy owak w dłuższej perspektywie i tak się zarobi
Czaiłem się na ING BS przy około 200 zł wkońcu wszedłem, zarobiłem 15% i wyszedłem, a gdybym nie panikował zarobiłbym przeszło 100% (dziś ponad 400 zł). Takich jazd WBK nie miał, ale chyba będą. Licze, że niebawem 180 zł zobaczymy.
nie chodzi oto jaki moze byc kurs na koniec miesiaca bo tego nie wie nikt,trzeba patrzec co sie dzieje na gieldzie,ogolnie to w najblizszym czasie atakujemy poziom 2300-2400 pkt choc dzisiaj jakis kolo w tvncnbc hurraoptymistycznie mowil ze technicznie mozliwy jest nawet rajd na 2600pkt, nie oszukujmy sie- dopoki gielda bedzie w trendzie 2300-2400 wszystko bedzie roslo,WBK tez:), trzeźwo myśląc przy podjeździe w okolice 2350-2400 juz bedzie śmierciało korekta ,poki co mamy wyraźne zielone światlo,do granicy brakuje jesscze duzo->100pkt wiec w poniedzialek tez na up,tymbardziej ze bedzie gra pod dzisiejsze zamkniecie ze stanow a tam ponad 1,5% surowce w gore ropa w gore,bedzie bardzo dobrze:)))ale trzeba zachowac czujnosc,oczywiscie ci co inwestuja dlugoterminowo nie maja wogole co sie martwic bo papier predzej czy pozniej na 160-180zeta spokojnie wjedzie,pozdro)
konsekwentnie rosniemy)))dzisiaj znowu zapowiada sue niezla jazda:)) szanghaj na sporym plusie, mamy jeszcze w zanadrzu niezla piatkowa sesje usa a ropa znowu bije rekordy drozyzny,kolejny dobry dzien na kupowanie wszystkiego,nie tylko bzwbk;p,a dzisiaj byc moze szansa na 136zl...
No i nie pomyliłeś się. Mam WBK kupiony po 92 zł i chcę 100% zysku z tych akcji. Tak liczyłem, że w tym roku zrealizuje 100% zysku i zapewne tak sie stanie.