Zabawne. Całkiem niedawno jakby ktoś napisał "4 zł do końca roku" byłby wyzywany od trolli spadkowych. A dziś to ma zwiastować rakietę bo jak inaczej nazwać zyczeniowość wzrostu o 300% w miesiąc.
na razie idziemy na 0,5 zł. ale fakt że jest bardzo tanio. Poprzednim razem w 2020 było po nie wiem 0,30 zł i potem poszło na 13 zł. to zainwestowanie tysiąca złotych dawało zwrot x40. na to liczę i czekam cierpliiwe.
Niech zjadą znowu na 0,9-1 zł to z przyjemnością odkupię pod kolejne kółko.
P.S. Kurs 1,1-1,2 to jednak nie złotówka, to różnica rzędu 10-20% czyli już niezła stopa zwrotu. Ja wiem, że niektórzy tutaj to tacy krezusi, że dla nich nie ma to znaczenia, ale jednak dla niektórych to kwestia tego czy kupić czy nie kupić akcje;)
No chyba oczywiste, ze jak ktoś brał w przedziale 0,9-1,1 zł to nie po to żeby trzymać pod legendarne perowskity tylko zrobić szybkie kółko. Jakoś trzeba odrobić te straty z akcji branych wyżej.
Może na święta zrobią prezent i znowu podejdą pod 1,5 zł.
Przestań ściemniać. W innym wątku pisałeś, że właśnie kupujesz akcje, a kurs był wtedy w okolicach 1,5zl, teraz ledwo doszło do 1,4, a Ty zarobiłeś na kółku...
Chyba niezbyt uważnie czytasz moje posty, bo pisałem nawet że brałem powyżej 3 zł pierwsze akcje, co nie znaczy że nie dokupowałem niżej. Podobnie było z poziomem 1,5 zł, kupione wtedy akcje leżą i czekają na poziom 1,8-1,9 zł.
Wiem, wiem. Dla niektórych to niewyobrażalne, że nie kupujesz na raz za wszystko co masz, licząc że akurat od tego konkretnego momentu urośnie, no ale ja już tak mam że kupuje pakietami i sprzedaje 10-30% wyżej przy kółkach.
Ostatnio zrobiłem kółka z poziomów kupna 0,9-1,2 zł i sprzedawałem przy 1,1-1,5 zł. A teraz dobrałem mały pakiecik w granicach 1,11-1,15 zł i mam zamiar sprzedać je w granicach 1,32-1,35 zł. Wspominam o tym, bo widzę że fascynuje Cię moja strategia giełdowa. Możesz sobie wpisać to do swojego pamiętnika inwestora w podrozdziale "Free - kółka na Saule".