po co się kopać z rynkiem, wycofajcie wszystkie zlecenia i ustawcie kupno na 7 zł, chcą oddawać to niech oddają akcje po 7 zł. Zobaczymy jak zareagują wtajemniczeni, którzy nabyli akcje od prezesa po 8 zł.
mistrzu, cztery dni temu pisałeś "pozwólmy niech kurs spadnie do 8 zł, sam mam średnią powyżej 10 zł bo uwierzyłem w bajki prezesa, że nie będzie w tym roku emisji. Wycofajmy zlecenia kupna i ustawmy się na 8 zł. Wtedy zakupimy akcje po cenie jakiej kupowali znajomi prezesa". teraz nagle piszesz o 7 złotych. czy za cztery dni, będzie to 6 złotych? a za 20 dni 2 złote? dziwi mnie twoje podejście. przecież według ciebie wszystko musi być OK i kurs tylko może rosnąć. z forum Pharmeny wiem, że masz doświadczenie zawodowe w finansach. zatem nie musimy się niczego obawiać i robić to co radzisz?
jak Cygan tak pisze to będzie z 7,70 na 0,77 zł to 100% antywskaźnik - jeszcze w życiu nie podał właściwego kierunku... musi oddać bo z nim nigdy wzrosty nie przyjdą! zrób to proszę dla dobra akcjonariuszy! bo od twego "widzę wzrosty" ostatgnio spadło już ponad 40%