• zmiana właściciela Autor: ~observator [145.237.73.*]
    Śmiem, niestety, wątpić w to, że zmiana właściciela zrobi dobrze tej spółce. Owszem, materia przyszłościowa, nieograniczone wprost możliwości rozwoju, lecz uważam, że taka firma jak SKOK jest właściwa do realizacji tych celów. To w końcu firma tzw. ograniczonego zaufania w tej branży, a zaufanie odgrywa niebagatelną rolę. Wątpię, by kierownictwo tej firmy nastawione było na rozwój w dłuższej perspektywie, by aktywowało dział strategii i rozwoju firmy eCard. To - dla mnie - typowi wysysacze wszelkich soków z żywego organizmu. Trafiła się okazja, bo za taka należy uważać kurs akcji eCard, więc trzeba ją wykorzystać.Ta firma ma wielkie szanse, ale nie przy tym nadzorze właścicielskim.
  • Re: zmiana właściciela Autor: jabu74_-_ekspert [83.26.67.*]
    to kupuj kolego bo bidnie stoją te akcje
  • Re: zmiana właściciela Autor: ~cron [193.41.230.*]
    Spółki rozwojowe nie nadają się do zarabiania, dlatego ECARD został wybrany przez spekulantów. Nic z tej spółki nie będzie i naiwnym jest ktoś kto myśli inaczej - no może za 10 lat . Tu nie ma inwestorów - tu są tylko wysysacze. Bujawek trochę było, ale to jeszcze nic przed tym co nam zafunduje SKOK. Życzę zimnej oceny sytuacji w momentach wysysania pieniędzy z giełdy za pomocą ECARDa.
  • Re: zmiana właściciela Autor: jabu74_-_ekspert [79.191.80.*]
    Zgadzam się ta spółka zachowuje się delikatnie mówiąc b. podejrzanie. Ja już pisałem we wcześniejszych postach o jej dziwnym zachowaniu. Tą sprawą powinien zainteresować się prokurator.
  • Re: zmiana właściciela Autor: ~cercio [89.231.13.*]
    Moje pytanie nadal aktualne:

https://www.bankier.pl/forum/temat_Re-Ecard-TAAAAANNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIOOO,6031867.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_Re-Dawno-nie-bylo-takich-obrotow-to-byl-znak,6391597.html
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.