1. Czy należy spodziewać się odpisów aktualizujących wartość akcji/udziałów, które wpłyną na tegoroczny wynik? 2. Czy udało się już zainwestować w nowe produkcje pieniądze z BCS? Jeżeli tak to można prosić o informację jaka ich część została już zainwestowana?
Co z grą DriftIsland od ECC ? Jest kompletna cisza oprócz wypuszczonych play testów w które praktycznie nikt nie grał. Żadnej reklamy nie widać, brak przyrostów na wishlist. Gra miała wyjść w 2025 czy termin nadal obowiązuje? Czy Playway pomaga w Playtestach ?
Co z projektem outerlife ? Czy jest w toku czy upadł? Jaki generuje koszt i kiedy można spodziewać pierwszych zysków z tego tytułu. Czy jest szansa ze wyniki będą „znaczące”
Czy playway pomaga lub pomoże w promocji gry Crown od Creed która jako kontynuacja serii majesty wydaje się być bardzo ciekawa? Tytuł tworzony przez Blum Entertainment, a wydawcą i finansującym projekt jest Console Way.
Model odsyłania inwestorów do ośmiornicy małych spółek się nie sprawdza, a "zarządzanie" przez jedną, dwie czy trzy osoby Grupą PLW, to fikcja. Pokazują to dobitnie nie tylko liczne 'wyjścia' ze spółek, ale też skandaliczna sprzedaż udziałów przez CFG czy wycena gry od Titan nie do obrony.
Kiedy możemy liczyć na realną, nową strategię dla PlayWay, czyli coś więcej, niż "dalej będziemy próbować robić to samo"?
Proszę o podanie harmonogramu wejścia spółki President Studio na giełdę (czyli kiedy zostaną złożone dokumenty, jaki jest przewidywany kwartał debiutu). Prosiłbym o nie odsyłanie do Karola Konieczki:) Zakładam, że w tej chwili spółka jest jedną z kilka najważniejszych w grupie i ma pan dokładne informacje.
Dlaczego pan Karbowski jest w tak wielu Radach Nadzorczych spółek zależnych PLW i co on tam w ogóle "nadzoruje", skoro taaaak nadzorował gry CFG "produkowane" w Gambicie, że poza wypuszczeniem crapa ACS, to jak się okazało Gambit nic więcej nie wyprodukował i zbankrutował? Swoich (CFG) gier nie umiał nadzorować, to obce gry/spółki ma umieć nadzorować??? No bądźmy poważni. A z tak wielkiej liczby spółek "nadzorowanych" to łączna kasa się nieźle uzbiera, tylko za co, skoro efektów nadzorowania nie widać ? Zresztą ostatnio ten pan taaaaak nadzorował My Hotel, że CFG wypuściło kolejnego crapa, jak Pan skomentuje KOLEJNĄ już wtopę CFG, bo to już kokejny wstyd wizerunkowy dla grupy PLW, po co to Panu i nam akcjonariuszom PLW ?To właśnie przez takie crapy jak od jak od CFG grupa Playway zaczyna być właśnie tak co jakiś czas postrzegana. Może by wreszcie pociągnąć za ucho pana Karbowskiego, by wypuszczaniem takich badziewi nie przynosił wreszcie wstydu grupie PLW ??? Przy okazji ja też powtórzę pytanie Pani Zofii Gambetti zadane kiedyś na Twitterze: po co w ogóle PLW taka spółka jak CFG z Karbowskim, skoro tam tyle porażek? Już nie wspomnę o kontrowersjach wokół tego prezesa, bo co roku jest smród wokół niego...
Chętnie zrobię grę jak częśc spółek zależnych. 50-70 recenzji damy radę zrobić ze studentami. Jakie proponuje Pan kwoty? Nie miałem i nie mam doświadczenia w grach, ale jak zrozumiałem, nie jest to problemem. Pożyczę też 4 mln bo do tego również nie jest potrzebne doświadczenie w grach, jak zaobserwowałem - ale mogę się mylić więc proszę to wyjaśnić.