• Będzie dywidenda za 2024 ? Autor: ~Mirek [195.116.149.*]
    Albo nie będzie albo będzie minimalna moim zdaniem a wy co uważacie?
  • Re: Będzie dywidenda za 2024 ? Autor: ~G1 [37.47.124.*]
    Co roku jest wypłacana ja myślę że będzie jeśli polityka będzie taka sama spodziewam się między 3.2 a 3.5 zł może podciągną zysk w 4kwartale
  • Re: Będzie dywidenda za 2024 ? Autor: ~Mark [83.4.20.*]
    Jeżeli chodzi o dywidendy, to jest spółka, która należy do najbardziej wiarygodnych. Ale wszystko zależy od wyników finansowych. Zapewne będzie, chociaż nie taka jak w ostatnich latach. Na tle innych spółek z dywidendami...będzie...
  • Re: Będzie dywidenda za 2024 ? Autor: ~akbar [146.70.161.*]
    stawiam 2-2,5
  • Re: Będzie dywidenda za 2024 ? Autor: ~ChłodnymOkiem [89.64.39.*]
    Dnia 2024-11-28 o godz. 22:01 ~akbar napisał(a):
    > stawiam 2-2,5

Dywidenda---Jak będzie 1 zł lub 1.5 to będzie super...

Myślę ze musimy się liczyć z faktem że zyski znacznie spadną i cena jak się zatrzyma na 20 zł to będzie dobrze...
    Cytuje wyniki za 3 kwartały 2024...

Osiągnięte wyniki Grypy Eurotel SA w III kwartale 2024 roku są zbliżone do tych jakie miały miejsce w analogicznym okresie poprzedniego roku choć przy nieznacznie większych obrotach, wypracowano mniejszy o 24% zysk netto skonsolidowany. Rynek osiągnął pewnego rodzaju stabilizację i w najbliższej przyszłości należy się spodziewać podobnej dynamiki osiąganych rezultatów. Największe znaczenie dla zmiany wyniku skonsolidowanego miały działania w spółce zależnej Viamind Sp. z o.o. gdzie doszło do zakończenia procesu zamykania sieci sprzedaży salonów MiMarkt co spowodowało powstanie dodatkowych kosztów z tym związanych i było główną przyczyną powstałej straty. Zmiana siedziby centrali Emitenta spowoduje pojawienie się tej pozycji w kosztach stałych w nadchodzących okresach.
[x]
EUROTEL 1,80% 28,30 2025-12-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.