• Kto dziś kupował? Autor: ~Moimzdaniem [31.61.181.*]
    Moimzdaniem mógł to być prezes, jeśli tak wkrótce się dowiemy. Ale jeśli tak to martwi że jedyny sensowny popyt mimo 50% zwały w pół roku pojawia się ze strony Prezesa. Przez stratę bardzo pogorszyły się parametry kredytowe i trzeba rozmawiac i z bankami i obligatoriuszami , gdyby rozmowy się nie udaly- czego nie zakladam- byłby armagedon
  • Re: Kto dziś kupował? Autor: ~nowy [102.222.36.*]
    Zarząd po coś przytulił 24 mln bonusów niedawno…
  • Re: Kto dziś kupował? Autor: ~rakieta [31.0.121.*]
    byłem w gronie K..dziS batalia o 6 po wczorajszym rostrzygnięciu....
    ps. halny w akcji i jego efekty....
    siła halnego...kolejny przystanek 5 czy 7.....
  • Re: Kto dziś kupował? Autor: ~Emeryt [31.0.22.*]
    Halny przerodził się w huragan...i to najwyższego stopnia!??
  • Re: Kto dziś kupował? Autor: ~dr_ab [80.94.16.*]
    Podejrzewanie prezesa o nabywane akcji na tak rozhuśtanym kursie wydaje się abstrakcją.
  • Re: Kto dziś kupował? Autor: ~KTosia [77.252.47.*]
    A gadka " prezes" jest już co najmniej nie na czasie :)))))
  • Re: Kto dziś kupował? Autor: ~mędrzec [78.131.197.*]
    dr_ ab napisał: Podejrzewanie prezesa o nabywane akcji na tak rozhuśtanym kursie wydaje się abstrakcją.

No i co ?. Prezes kupił prawie 500tys. akcji. Ty nie dowierzałeś. Z ciebie nie pan dr_ ab tylko przedszkolak lub najwyżej gimnazjalista z wykształceniem niepełnym podstawowym.
    Reklama
  • Re: Kto dziś kupował? Autor: ~dr_ab [80.94.16.*]
    Dnia 2024-11-21 o godz. 16:45 ~mędrzec napisał(a):
    > Z ciebie nie pan dr_ ab tylko przedszkolak lub najwyżej gimnazjalista z wykształceniem niepełnym podstawowym.

uuuu.... grubo....musiało coś mocno zaboleć .... ciekawe....ostatnio byłem tu złośliwy tylko wobec zarządu Węglokoksu.... czytają wątek Cognora?
  • Re: Kto dziś kupował? Autor: ~Moimzdaniem [31.61.181.*]
    Podbijam i proszę grzecznie przeprosić, nie tylko napisałem i miałem rację że prezes kupował, ale jeszcze znawcy z forum dali mi 9 łapek w dół. Tak samo jest z innymi informacjami które piszę, że nie zawsze są pozytywne - dlatego informuję i rozmyślam a nie naganiam jak większość na forach. Tak to jest w życiu nie tylko dobre wiadomości ale też złe.
  • Re: Kto dziś kupował? Autor: ~Xxx [37.47.209.*]
    Łapka w górę. Tak masz rację dlatego zbyt często tu nie pisze.
    Jeśli prezes kupował to albo jest taniutko albo coś w trawie piszczy-kontrakty zbrojeniowe. Dzisiaj prezydent wraz ze slowacją jednogłośnie zgadzają się co do współpracy. UE nastawia się na zbrojenie także hmm moimzdaniem....
    Pozdrawiam
  • Re: Kto dziś kupował? Autor: ~Althor [89.64.25.*]
    Łapka w górę numer 5. Jesteś tu najbardziej wartościową i opiniotwórczą osobą. Dodałbym Stalowego i parę innych ale niewielu. Mieliśmy się spotkać w Poraju chyba w 2022 na walnym:) Ja wierzę dalej w firmę i pozdro Moim zdaniem, i dzięki za wiedzę i komentarze
  • Re: Kto dziś kupował? Autor: ~Moimzdaniem [31.61.181.*]
    Bardzo dziękuję, ja też wierzę w spółkę i mam akcje - choć mniej, natomiast w inwestycjach nie jestem wyznawcą tylko realistą. To że mam akcje nie znaczy że wszystko widzę różowo. Ale najbardziej to irytują mnie naganiacze i konfulaburatorzy. Mam fixacje na punkcie obiektywizmu i to mnie interesuje bardziej niż te moje 3 akcje
  • Re: Kto dziś kupował? Autor: ~nowy [80.240.196.*]
    prezes kupuje dalej....
[x]
COGNOR -0,77% 5,00 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.