Moimzdaniem mógł to być prezes, jeśli tak wkrótce się dowiemy. Ale jeśli tak to martwi że jedyny sensowny popyt mimo 50% zwały w pół roku pojawia się ze strony Prezesa. Przez stratę bardzo pogorszyły się parametry kredytowe i trzeba rozmawiac i z bankami i obligatoriuszami , gdyby rozmowy się nie udaly- czego nie zakladam- byłby armagedon
dr_ ab napisał: Podejrzewanie prezesa o nabywane akcji na tak rozhuśtanym kursie wydaje się abstrakcją.
No i co ?. Prezes kupił prawie 500tys. akcji. Ty nie dowierzałeś. Z ciebie nie pan dr_ ab tylko przedszkolak lub najwyżej gimnazjalista z wykształceniem niepełnym podstawowym. Reklama
Dnia 2024-11-21 o godz. 16:45 ~mędrzec napisał(a): > Z ciebie nie pan dr_ ab tylko przedszkolak lub najwyżej gimnazjalista z wykształceniem niepełnym podstawowym.
uuuu.... grubo....musiało coś mocno zaboleć .... ciekawe....ostatnio byłem tu złośliwy tylko wobec zarządu Węglokoksu.... czytają wątek Cognora?
Podbijam i proszę grzecznie przeprosić, nie tylko napisałem i miałem rację że prezes kupował, ale jeszcze znawcy z forum dali mi 9 łapek w dół. Tak samo jest z innymi informacjami które piszę, że nie zawsze są pozytywne - dlatego informuję i rozmyślam a nie naganiam jak większość na forach. Tak to jest w życiu nie tylko dobre wiadomości ale też złe.
Łapka w górę. Tak masz rację dlatego zbyt często tu nie pisze.
Jeśli prezes kupował to albo jest taniutko albo coś w trawie piszczy-kontrakty zbrojeniowe. Dzisiaj prezydent wraz ze slowacją jednogłośnie zgadzają się co do współpracy. UE nastawia się na zbrojenie także hmm moimzdaniem....
Pozdrawiam
Łapka w górę numer 5. Jesteś tu najbardziej wartościową i opiniotwórczą osobą. Dodałbym Stalowego i parę innych ale niewielu. Mieliśmy się spotkać w Poraju chyba w 2022 na walnym:) Ja wierzę dalej w firmę i pozdro Moim zdaniem, i dzięki za wiedzę i komentarze
Bardzo dziękuję, ja też wierzę w spółkę i mam akcje - choć mniej, natomiast w inwestycjach nie jestem wyznawcą tylko realistą. To że mam akcje nie znaczy że wszystko widzę różowo. Ale najbardziej to irytują mnie naganiacze i konfulaburatorzy. Mam fixacje na punkcie obiektywizmu i to mnie interesuje bardziej niż te moje 3 akcje