W sumie nieważne. I tak prawdopodobnie akcje by dzisiaj spadały - jak na prawie wszystkich spółkach GPW. Mała panika inwestorów po oświadczeniu Putina. Jutro cała giełda będzie zielona - mam nadzieję, że łącznie z Magną.
to tylko pokazało jak słaby jest papier, nikomu nie zależy na utrzymaniu kursu a tym bardziej żeby rosło, zobaczymy co dalej po raporcie choć nic nie wskazuję żeby miało się coś wydarzyć
Od tego czy papier jest mocny zależy w czyich jest rękach. Tutaj ręce starych posiadaczy są coraz słabsze, a nie ma napływu nowego akcjonariatu. Nie będę się powtarzał kogo to jest wina.
Nie oczekuj odpowiedzi. Musisz sam zadecydować. Tak jak wspominałem wcześniej potencjał tutaj jest ale niestety nie ma żadnego przepływu informacji i z tego względu zainteresowanie spółką jest praktycznie żadne. Ja czekam i liczę na odwrócenie trendu. Na spółce nic złego się nie dzieje. Zysk rośnie, pojawiają się jakieś nieduże inwestycje, EBIDTA również rośnie, w tle ugoda Optigisa z Allianz. Decyzję musisz podjąć sam...