• Od jutra zmiana Autor: ~MSP [77.254.203.*]
    kierunku i w piątek znowu 3 z przodu ? Liczyć trzeba na dobry raport i w końcu na jakieś info ze strony spółki.
  • Re: Od jutra zmiana Autor: ~abc [77.65.109.*]
    ciekawe kogo tak "parzą" te akcje od kilku dni?
  • Re: Od jutra zmiana Autor: ~MSP [77.254.203.*]
    W sumie nieważne. I tak prawdopodobnie akcje by dzisiaj spadały - jak na prawie wszystkich spółkach GPW. Mała panika inwestorów po oświadczeniu Putina. Jutro cała giełda będzie zielona - mam nadzieję, że łącznie z Magną.
  • Re: Od jutra zmiana Autor: ~tomi [5.184.212.*]
    to tylko pokazało jak słaby jest papier, nikomu nie zależy na utrzymaniu kursu a tym bardziej żeby rosło, zobaczymy co dalej po raporcie choć nic nie wskazuję żeby miało się coś wydarzyć
  • Re: Od jutra zmiana Autor: ~MSP [37.248.217.*]
    Od tego czy papier jest mocny zależy w czyich jest rękach. Tutaj ręce starych posiadaczy są coraz słabsze, a nie ma napływu nowego akcjonariatu. Nie będę się powtarzał kogo to jest wina.
  • Re: Od jutra zmiana Autor: ~Robi [31.60.85.*]
    Wyniki słabe będzie zjazd na 2zl
  • Re: Od jutra zmiana Autor: ~MSP [37.248.221.*]
    Dlaczego słabe ? Zysk rośnie, wartość księgowana akcje 6,98 PLN. Wg mnie raport ok.
  • Re: Od jutra zmiana Autor: ~Bankrut [5.173.233.*]
    Mam -40%. Nie potrzebuje tej kasy teraz. Co byście poradzili? Czekac?
  • Re: Od jutra zmiana Autor: ~MSP [37.248.218.*]
    Nie oczekuj odpowiedzi. Musisz sam zadecydować. Tak jak wspominałem wcześniej potencjał tutaj jest ale niestety nie ma żadnego przepływu informacji i z tego względu zainteresowanie spółką jest praktycznie żadne. Ja czekam i liczę na odwrócenie trendu. Na spółce nic złego się nie dzieje. Zysk rośnie, pojawiają się jakieś nieduże inwestycje, EBIDTA również rośnie, w tle ugoda Optigisa z Allianz. Decyzję musisz podjąć sam...
[x]
06MAGNA -0,83% 2,40 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.