• Cisza Autor: ~rp [77.46.125.*]
    Dlaczego taka cisza na forum?
  • Re: Cisza Autor: ~Loczo [193.109.225.*]
    po co mamy tu pisać? Zostało nas ze 40 osób najwytrwalszych. Mamy komentować żenująca animacje kurem? po co? Tu już nie ma gorących głów.
  • Re: Cisza Autor: ~Mateusz [5.172.255.*]
    Czekamy cierpliwie, nawet jak trzeba będzie to 10, 15 lat jeszcze. Emerytura dopiero za 30 lat. Uważam, że przeskoczymy za jakiś czas o dużo więcej poziom obecny Tarczynskiego. Gobarto to spółka z przyszłością.
  • Re: Cisza Autor: ~Bubu [91.94.105.*]
    Uwaźam dokładnie tak samo
  • Re: Cisza Autor: ~tentaki [89.64.67.*]
    Myślę, że jest więcej niż 40 głów ;-) Sam znam ok 10 sztuk co to mają i na pewno po tak niskiej cenie jak obecnie nie oddadzą.
    Ale zasadniczo nie ma to znaczenia czy 40 czy 100 osób, ważne, że zostali Ci którym Cedrob musi zaoferować godziwą cenę jeśli chce liczyć na kupienie akcji. Te kilka % w naszych rękach tak tanio jak teraz nie pójdzie. A animator niech sobie kupuje od siebie te akcje w kółko i zbiera być może pojedyncze sztuki jakiś zabłąkanych. Od nas nie dostanie. Bardziej wiem, że niektórzy jeszcze dobierają.

• Re: Cisza Autor: ~X5 [79.186.105.*]
    Te akcje to produkt niszowy na dzisiejszą sytuację, zagrożenie bessą może się okazać bardzo dobrą lokatą. Jest oderwany od rynku, mimo że animator może pozorować ruchy jak wczoraj. Ja w ostatnich latach dokupiłem mimo, że podnosi mi to średnią. To inwestycja długoterminowa.
  • Re: Cisza Autor: ~marek [31.130.104.*]
    Tu część investorów jest oderwanych od rynku którzy mogą czekać 20 - 30 lat co rusz kupują a obroty że tylko plakać albo się śmiać z takiego kupowania !
  • Re: Cisza Autor: ~DrNo [46.205.192.*]
    Przy 4 zł za akcję też nikt nie kupował. A tymczasem ponad 20mln zysku netto
[x]
GOBARTO 1,73% 23,50 2025-09-19 10:54:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.