• EMISJA Autor: ~tak [37.30.14.*]
    Od lutego 2024 roku to była jazda w dół bez mydła. Sfinansowaliście im tą emisję z nawiązką.
  • A cena? Autor: ~Pytek [37.225.27.*]
    Dzieki zyczliwy samarytaninie za dotychczasowe przenikliwe spostrzezenia. A moze pokusisz sie jeszcze o spekulacje jaka bedzie cena?
  • Re: A cena? Autor: ~tak [37.30.14.*]
    To jest emisja prywatna bez PP więc Ciebie ta informacja nie dotyczy.
    Będą na pewno kilkadziesiąt procent do przodu licząc dyskonto z tego na jakich poziomach ubierali od lutego :)
  • Umiesz czytac? Dzien pierwszenstwa Autor: ~Pytek [37.225.27.*]
    Ze zrozumieniem? Mnie dotyczy a ciebie? Ja akcje 13.06 miałem a ty? Kluczowe pytanie po ile? Bez odbioru bo najwyrazniej user biotech przepoczwarzył sie w usera tak a z dyskusja z nim jest strata czasu
  • Re: A cena? Autor: ~kertz [212.182.59.*]
    Ostatnia emisja to było ok 2,8 mln akcji po 18 zł. Teraz aby zebrać tyle samo musza wyemitować dobrze ponad 5 mln akcji. Wszystkich akcji jest ok 16,8 mln. Mogą zrobić prywatną emisję, ale musza uzgodnić to z największymi akcjonariuszami którzy brali wcześniej. O rozwodnienie małych już i ta nikt nie dba. Pytanie czy ktoś duży kupi następne akcje rok po ostatniej emisji. Może zapytać co z tak bliskim partneringiem i co z tą kolejką chętnych? Deal z Oceanem to była wizerunkowa klapa. Sprzedali program gościom bez pieniędzy, bez kar umownych.
[x]
MOLECURE 5,95% 7,84 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.