szlag by to, a miałem bitkoina brać jak był po około 46000$ , echhh dziś BTC po 92000 a podobno do 150 000 pociągnie Elon chyba wspomaga tego BTC to dlatego rośnie. cholerna kiszonka, niestety, wpakowaliśmy się wszyscy, czy wszyscy tu mamy średnią powyżej 70 ? kto ma niżej? tylko nie o takich tu chodzi co to za 1000zł kupili kto ma za minimum 50 000zł ( w dniu kupowania) ????
Co ci z tego bitkoina jak tam rynek już opory będzie robić bi nagrzany jest za niedługo tam korekta będzie w dół a tu sobie spokojnie lezy i niech lezy
w tym rzecz że za szybko wszedłem, bo gdybym wtedy brał BTC to za tydzień przy 100 000$ bym sprzedawał i dopiero wchodził Będzin. Tyle czekałem to nie ma sensu już sprzedawać ale trochę żal że BTC rośnie a my kisimy się
Do czasu wszystko ma swoj czas raport się zbliża i myślę że coś fajnego będzie wiec szybko sobie wyjdziesz Ja tu widzę że da sie zarobic i będę czekał bo jest potencjał aby te akcje nawet w tys były
dzisiejsza sesja nie jest zła. Wzrostu nie ma spektakularnego ale ważne że obroty znacząco wzrosły versus wczorajsze może w końcu zlitują się i odpalą bo zaczyna to być żałosne aby taka spółka w zimie tak kisiła się
ręce już opadają, 3 dni rosło i w końcówce dnia się zesrało :( ktoś ma na to wytłumaczenie? średnia ponad 200% od obecnej ceny pomimo uśrednienia w tych okolicach nerw bierze bo zamiast uśredniać trzeba mi było BTC brać , echhhh