Cienka ta spółdzielnia tylko -8 i +10 oj trzeba powtórzyć ,bo inaczej nie przylecą .Reasumując pomysł dobry (na tym etapie chyba jedyny z możliwych ) wykonanie kiepskie ale rozumiem że trzeba od czegoś zacząć i jak już będzie kasa to można bujać bardziej a wtedy wielu ich naleci .
-3 ,+3 ,co to jest ja się pytam .To spółdzielnia czy jakiś ruski kołchoz ?.Widać jaka spółka taka i spółdzielnia.Kto to zauważy ,myślicie że pelikanoinwestory na coś takiego przylecą a zostało niecałe 2 tygodnie .Żenada jakaś .Jak ja robiłem takie akcje to z kosmosu było widać .WSTYD.
Dnia 2024-11-26 o godz. 09:58 wolftek1 napisał(a): > -3 ,+3 ,co to jest ja się pytam .To spółdzielnia czy jakiś ruski kołchoz ?.Widać jaka spółka taka i spółdzielnia.Kto to zauważy ,myślicie że pelikanoinwestory na coś takiego przylecą a zostało niecałe 2 tygodnie .Żenada jakaś .Jak ja robiłem takie akcje to z kosmosu było widać .WSTYD.
gdybyś tak uważał to byś tego nie pisał. Dla mnie ten wpis to jest krzyk rozpaczy, bo czemu innemu ma służyć?
Napisałem ,wysłałem około 10tej ,dostaje info że wpis został usunięty gdyż obraża osoby lub grupy społeczne i tu chciałbym podziękować intelektualistom z redakcji bankiera że "zrobili mi dzień " ,choć nie wiem czy obraziłem pelikany czy spółdzielców procenty .Co wy na to forumowicze ?.Po wielu godzinach wpis się ukazał ,czyli że jest dla tych redachtorów jeszcze nadzieja obligacje .Ale do rzeczy .Mój drogi piaskowy znasz mnie trochę akcje i pewnie wiesz że mógłbym się nad tobą trochę poznęcać ,lecz nie mam na to czasu ani ochoty odpowiem Ci tak .Jestem poważnym człowiekiem z zasadami z których jedna to "jak już coś robisz rób to dobrze" a resztę już sobie dopowiedz .Sorki za wtręty ale boje się że wpis usuną akcje spółki bo stwierdzą że nie na temat giełda .
Odpisałem Ci lecz znowu mnie zablokowali , Może do wieczora ogarną się tak jak wczoraj i odblokują bo nie chce mi się pisać ponownie .Jeżeli nie to będę interweniował bo mam już dość tej ich cenzury.
Dnia 2024-11-27 o godz. 11:03 wolftek1 napisał(a): > Odpisałem Ci lecz znowu mnie zablokowali , Może do wieczora ogarną się tak jak wczoraj i odblokują bo nie chce mi się pisać ponownie .Jeżeli nie to będę interweniował bo mam już dość tej ich cenzury.
Nie rozumiem giełdy jak to jest że 7 lat temu jak firma miała tylko pomysł akcja kosztowała 300 zł a teraz jak otrzymała vcast i może zarabiać akcję ciągle spadają chyba trzeba się po 25 latach na giełdzie wycofać gdyż w tym roku i na gamingu i na biotechnologi dostałem po tyłku może już jestem za stary.
Bo mieli jakiś zysk w tamtych kwartałach akcje skoczyły wyżej a później dmuchali balona coraz wyżej. Tylko jak się dmucha bez opamiętania to potem guma strzela nam w pysk. Druga sprawa że teraz tych akcji jest więcej a za pół roku może być kolejna emisja.
Na orlenie rzeżnia a tu tak będzie sie bżdzić.Co wy optymalizacji nie robicie? , a może myślicie że chyży ruj belke wam z karku zdejmie bo już kwotę wolną podwyższył i akademiki macie po zecie ,bo po to ciemnoto stojaliście po nocy do uren .
No i w końcu niestety przypadkiem kupiłem te akcje .I niech mi tu żaden nie mówi że posłuchałem tych bajek z mchu i paproci płynących z zarządu spółki .
Tu się zgadzam w 100% Ale wyobraź sobie jakie on musi mieć teraz smutne życie obecnie. Przez dwa lata na papierze gdzie jest od poziomu 14zł nie napisał ANI JEDNEGO postu pozytywnego o spółce...Tym sobie sam wystawia laurkę. Oczywiście nie znajdziesz jego wpisów kiedy spółka notowała spektakularne wzrosty.... Taka to jego rola na forum. Od stycznia znów pół roku spokoju będzie i wróci na następne kółko:)
Jestem zbulwersowany ,Wróć !!! ,trudne słowo ,nie zrozumieją .Jestem zdenerwowany brakiem zaproszenia od filharmoników .Okropne chamstwo w tym Wiedniu !! .Na złość powitam nowy rok w tubylandii zwanej też bantustanem lub bananową .W związku z tym chciałbym życzyć wam ( choć nie wszystkim ) szczęśliwego nowego roku i żeby panująca tu głupolnia prężnie się rozwijała ,a więc piszcie ,piszcie .
Patrzę że są nowi którzy ubogacają tą głupolnie .Jak im się udaje cokolwiek tu napisać tajemnica to wielka .Czyżbym tylko ja doznał tego zaszczytu że wszystko co napisze jest blokowane
Żarło ,żarło i zdechło ,niektórym już się wydawało że już za chwileczkę już za momencik 30 zł będzie ,już im się krainy marzeń otwierały .Tylko że o rakietach nic nie było ach jakaż szkoda .Znachor Ty żyjesz? . Jeśli tak to wymień tą hubke bo pewnie mokra i i energicznie tym krzesiwem ,energicznie.
Dnia 2025-03-22 o godz. 19:33 ~xd napisał(a): > Dnia 2025-03-22 o godz. 18:45 ~wolftek1 napisał(a): > > umowow napodpisywali a kurs jak w miejscu stojal tak stoja. > > a niby dlaczego kurs miał by rosnąć skoro przychodów i zysków jakoś tu nie widać.
zamiast przychodów i zysków ty lepiej samochoda pilnuj ,bo kuń się odgrażał że z karaibów przez holandię będzie wracał i tak tą dacie zakakali że nawet z pryncypałem w tydzień nie doczyścisz .Do dziś jestem w szoku jaka to mściwa bestia .
Mam chwilę więc luknąłem co też w głupolni .Oj dzieje się ,ponoć są duże transakcje .Pacze i widze że 2, 3 6 akcjii a ten co kupił 30 to musiał być niesamowicie dziany gość..Są też dobre niusy umowa ze Słowenią ,uważam że to b dobry kierunek i że następne umowy powinny być z takimi potęgami jak Luxemburg,Lichtensztajn i Andora ,a póżniej to już tylko czukotka .I niepotrzebne nam te dziady z USA ,bo i tak żadnego z nich pożytku a tylko kłopot bo tam jakieś cła ,sankcje i inne cuda wianki .
Fajny dziś nam dzień nastał ,bardzo zadowolony jestem z dzisiejszej sesji chociaż myślałem że na tej spółce widłowy będzie miał co robić tymczasem stojał bezrobotny z rękoma w kieszeni .Mój dobry nastrój wynika również z tego cyrku z dwu godzinnym prezydentem ,po mieście chodzą oczywiście fałszywe pogłoski że wdzięczny naród pragnie obdarować bonżura workiem kartofli za tą 2 godinną prezydenturę która doprowadziła do zamieszania na giełdzie .
Ponoć obroty im wzrosły i to aż o całe 17,6 % .Co też ony z tych piniędzow będą robić .Nie wiadomo ,czyli tajemnica to wielka .No po takim niusie to tylko czekać aż niektórym ,Fru na lewe oścież ,Fru na prawe oścież krainy marzeń się otworzą i już zaczną dumać jakiego to se suwa kupio ,dacie ,fiata czy jakiego innego peogeota .Przestrzegam ! pamiętajta tylko że musi być nowy z saluna bo inaczej się nie liczy.
Wczoraj sprzedałem i żałuje że wczoraj i dziś tyle fajnych akcji mnie ominęło ,a lubię takie rollercoastery .A najgorsze że będę mógł wejść dopiero w przyszłym tygodniu .Tak więc drodzy spółdzielcy a także wy pelikany ,niżej z tym kursikiem ,niżej .
Oj nieładnie !.A przecież prosiłem jak człowieków żeby niżej z tym kursem, co wy chcecie żebym kupował 10 groszy wyżej niż sprzedałem?.Skandal i granda zwykła !!! .Chyba napuszcze na was agenta AI którego ostatnio zrobiłem .Swoją drogą śmieszne czasy bo jeszcze niedawno szczuło się psami ,niektórzy nawet wieszali tabliczki Uwaga zły pies ,właściciel jeszcze gorszy .