• Moje 3 słowa. Autor: ~TomekMurza [37.248.172.*]
    Wycena taka, jakby rynek miał tę spółkę w miejscu do którego światło za bardzo nie dochodzi. Dzięki temu można w bardzo atrakcyjnej cenie dostać coś wartościowego, udział w firmie, która po prostu wie co robi i to ciągle pokazuje. Jest to jedna z najlepszych spółek z NEWCONNECT, w mojej opinii. Polecam zagłębić się w zaleznosci osobowo-branzowe w firmie i zobaczyć, jakie piekne synergie zarządzający spółką tworzą.

Drogo zacznie się robić, w mojej opinii, dopiero przy kapitalizacji powyżej 75 milionów (kurs około 48,00), bo wtedy przy konserwatywnym zysku netto rocznym wynoszącym 5 milionow, dostajemy spółkę, która rozwija aktualnie 3 projekty e-commerce (z których wpadaj pl jeszcze nie monetyzuje się dobrze, branża beuaty również się jeszcze nie monetyzuje i branża automotive ktora powoli monetyzuje sie juz fajnie, co pokazuje aktualny rok) i ma Cz 15. Czy Cz 15 dla spółki ultra wzrostowej z zarządem który wie co robi, to dużo? To jest tam kwestia się subiektywna. Może być to dużo, może to nie być dużo. Aktualnie Cz wynosi około 5, więc rynek mówi spółce wyraznie, że na razie jej absolutnie nie docenia. Proponuję wykorzystać ten czas do akumulacji. Pozdrawiam i życzę sukcesow, Tomek Murza.
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~Geco [46.113.2.*]
    Rynek nie wierzy w powtarzalność wyników....zobaczysz 4 kwartal i wpadniesz w panikę bo z zysku zrobi się strata. Popyt powyżej 12 zl zerowy i tak do wiosny
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~TomekMurza [37.248.221.*]
    Panie Geco, ja też nie wierzę w powtarzalność wyników, ale w ich dynamiczny rozwój (pokazali to w 2023 vs 2022 i 2024 vs 2023) plus w biznesie najważniejsi są ludzie a ludzie zarządzający BSHUB znają się na robieniu biznesu i dlatego stawiam właśnie na tego konia. Być może będziesz mial racje, a być może nie. Postaw na swojego konia i przyszłość rozstrzygnie. W biznesie 90% sukcesu to ludzie. Życzę pomyślności.
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~TomekMurza [37.248.221.*]
    Uważam, że aktualnie rynek tak nisko wycenia spółkę, ponieważ NewConnect znajduje się bardzo nisko historycznie, obroty szorują po dnie i co za tym idzie często, i wyceny. Ale to ma też zalety, bo taka sytuacja makro tworzy często okazję do kupna bardzo dobrych firm w bardzo dobrych cenach. A trendy zawsze się zmieniają, i na szerokim rynku NewConnect również tak się stanie, co przyciągnie znacznie większy obrót. Wyceny będą wyższe a krolowac w tym będą spółki silne fundamentalnie i silne zarządem. Proszę zauważyć, że sytuacje makro w gospodarce mamy cienko i proszę zauważyć, jak w takich warunkach spółka sobie radzi. Dlatego na nich stawiam. Dobrej nocy życzę wszystkim. :)
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~123 [89.64.66.*]
    IV będzie na niewielkim plusie, +100~200k PLN
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~Seba [31.0.72.*]
    Nareszcie ktoś z sensem brawo
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~OK [31.0.56.*]
    Wszystko prawda, a najlepsze jest że w arkuszu na Sprzedaży do 17,35 jest 2 300sztuk akcji. Tutaj w jednym ruchu może być powrót na 17. W całym arkuszu jest raptem 13 000 sxtuk
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~ds [188.117.153.*]
    A komu potrzebny jest nagły wyskok do 17 zł? Na pewno nie poważnym inwestorom. Właśnie tacy akcjonariusze którzy chcą +30% w jeden dzień są powodem tego że kurs tak zjechał nisko po raporcie. Teraz czas na akumulację przez cierpliwych inwestorów, oni zarobią 300-500% ale nie w tydzień tylko w 2 lata.
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~Seba [31.0.79.*]
    Karnet do 17 dziurawy jak ser szwajcarski, popyt się odbudował między 10-12 i przyjmuje na klatę. Po wynikach oddali jakoś z 40k w tych cenach. Końcówka roku według mnie będzie promować wzrost, ja nie będę zainteresowany płaceniem podatku na zaś
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~Seba [37.248.222.*]
    3K PKC wynosi kurs na +50% , tylko czekać aż to wszystko ruszy
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~Seba [37.248.221.*]
    zakupiłem trochę produktów ze stronki chemicaltiger, szkoda że darmowa przesyłka dopiero od 220zł, z drugiej strony parę ziko taniej niż na allegro. Generalnie jak poczyta się opinie o produktach, naród zachwala wiec postanowiłem sam ocenić. Tak sobie myślę jakby udało im się wejść do jakiejś sieci handlowej ze swoimi produktami w celu wypromowania i rozpoznawalności ( raczej nie zarobku) to były dopiero impuls:) zobaczymy jak mnie obsłużą:)
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~Seba [37.109.146.*]
    kurs nieźle się trzyma, co do produktów dostałem już następnego dnia, ładnie gładko mail gonił mail. Nie przetestowałam bo zawitała do nas prawie wiosna hah
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~dyli [31.0.60.*]
    Bardzo dobrze Towarzyszu, wspomogliscie przychody w 4 kwartale. Pozdrawiam serdecznie akcjonariat.
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~Bardzociekawe [37.24.10.*]
    Nie wiem czy Wy wiecie, że szykuje się prawdopodobnie przejęcie przez BSH firmy zajmującej się PV, pompami ciepła i magazynami energii.
    A dlaczego?
    Od niedawna członkiem RN jest Gabriela Górka, która jednocześnie jest członkiem RN w Poland Green Energy S.A.
    Podejrzewam, że BSH chce doinwestować spółkę PGE i produkować będzie duże pompy ciepła ……
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~dyli [31.0.51.*]
    Wątpię. Według mnie Gabriela Górka jest, za przeproszeniem, zapchaj dziurą do czasu powołania docelowego członka RN.
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~ds [91.230.99.*]
    też tak myślę i nawet wolałbym żeby omijali z daleka tematy związane z energetyką. Bardzo dobrze potrafią znaleźć miejsce na rynku z prostszymi produktami i tak trzymać.
    odmrażacz jest ŚWIETNY!!! I NIE ŚMIERDZI, opinie na allegro faktycznie potwierdzają
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~spoko [91.212.223.*]
    Niebawem będą się dziać świetne rzeczy....
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~spoko [91.212.223.*]
    Gabriela Górka będzie w tym wszystkim kluczowa....
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~bnik1 [31.0.55.*]
    Kolego, według mnie nie będzie i nie ma potrzeby być. Firma robi co robi, i niech to robi dalej, tak dobrze jak to robią, bo się znają po prostu na tym, na e-commerce, jak nikt inny z NewConnect, moim zdaniem. Więc nie ma potrzeby według mnie wchodzi w coś nowego via Gabriela Górka.
  • Re: Moje 3 słowa. Autor: ~bnik1 [31.0.55.*]
    Czuję, że chcesz naganiać, ale tutaj nie ma potrzeby. Niech sobie fundamenty spokojnie robią swoje. I w swoim tempie.
    dwa najbliższe kwartały z pewnością z mocną poprawą wyników, jestem przekonany
[x]
BSH -0,87% 17,00 2026-03-13 16:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.