Albo jakaś fotka ze niby Elon gra w gre SF. W sumie gdyby tak było to kurs w tydzień przebija 100zł a przez pierwsze 2 dni sie nie otwiera. No ale to tylko marzenie wisielców . Tym zasem 1.XX i spełniło się marzenie ricarda i pietrka
Mareńku, dlaczego piszesz tutaj nieprawdę? Moim marzeniem nie jest kurs poniżej 2 zł. Moim marzeniem jest przyznanie się Julki do tego że okłamuje inwestorów od 4 lat udając spółkę gamingową oraz że poniesie z tego tytułu odpowiednie karne konsekwencje.
Przeciez oni maja stos wezwań. Dlatego zmienili adres na wirtualny. Oni na 99% dostana wyroki bezwzglednej odsiadki. Nie informuja o grach, a mieliby inforowac o tyk, ze pozwalaich masa ludzi?
Informowalem media wielokrotnie. Te juz całkie owczywisty przekret z SimCoinem (ktory dalej jest na testowej nodzie), wiec nie mam mowy o Binance moze w koncu ich przekona. To jest W PELNI SWIADOME I BEZCZELNE FALSZOWANIE DOKUMENTO PRZEZ ZARZAD. Kolejny raz.
Hehehe no po prostu nie mogłem już wytrzymać musiałem napisać. No nikt mi tak humoru nie poprawia swoimi głupimi wpisami jak ty buahahaha jesteś najlepszy
A jeśli chodzi o pomyłki to ty się non stop mylisz. Pamiętaj że w tamtym tygodniu pisaleś, że do końca tygodnia będzie 1 zł z przodu. I gdzie ono jest oszuście? Buahahaha
Mialem racje odnośnie zatajenia przez 8 miesiecy odrzucenia apelacji, wyrzuceniem ze Steam i PlayWay, zatajeniem braku zakupu gruntu i utraty umow z Koch i Nacon, ZE WSZYSTKIM. No ale zadałem pytanie w czwartek, czy w piatel spadnie na 1 z przodu. Spadlo w poniedziałek. Faktycznie, wyczerpuje to definicje kłamstwa desperacie.
Pietrek, ty baranie ile razy już ci pisałem idź do szkoły jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Chodzi mi o to https://m.bankier.pl/forum/temat/15399039
To równie dobrze można pisać, że w tym tygodniu będzie 100 zł? A jak nie wyjdzie to będziemy pisać w następnym tygodniu że będzie i tak co tydzień. Oczywiście dodając pytajnik. W końcu kiedyś trafimy. A do lekarza nie pójdę bo podobno ty wszystkie terminy zająłeś