Już uwierzyłem w to, że to ktoś między sobą tak rozgrywa, żeby zbijac cenę w dol. Ja tam wytrzymam. Niby jest trzecia koncepcja gry (horror i rpg chyba na razie wstrzymane)
Dnia 2024-11-18 o godz. 12:56 ~Jakub napisał(a): > Już uwierzyłem w to, że to ktoś między sobą tak rozgrywa, żeby zbijac cenę w dol. Ja tam wytrzymam. Niby jest trzecia koncepcja gry (horror i rpg chyba na razie wstrzymane)
Nie mam akcji i nie chce kupić zaglądam tu tylko z sentymentu , trochę kasy tu utopiłem.
Naprawdę wierzysz że ktoś jeszcze próbuje zaniżyć cenę ?? ta spółka miała 4tyś przychodu w ostatnim kwartale. to mniej niż miesięczna minimalna krajowa. Myślę, że ta spółka nie jest w stanie wyprodukować już nawet indyka. Jeśli komuś może zależeć na akcjach tej spółki to tylko po to żeby tylnym wejściem wejść na giełdę. Tu już nie ma realnej wartości
Pożyjemy zobaczymy - devow mają w różnych spółkach grupy. Pomysł na finansowanie produkcji też jest - kwestia klepnięcia przez Partnera. Mam jasną deklaracje od MW, że spółka nie idzie do zakopania.