• Zbijania ciąg dalszy Autor: ~Jakub [37.248.170.*]
    Już uwierzyłem w to, że to ktoś między sobą tak rozgrywa, żeby zbijac cenę w dol. Ja tam wytrzymam. Niby jest trzecia koncepcja gry (horror i rpg chyba na razie wstrzymane)
  • Re: Zbijania ciąg dalszy Autor: ~Oo [78.31.154.*]
    Dnia 2024-11-18 o godz. 12:56 ~Jakub napisał(a):
    > Już uwierzyłem w to, że to ktoś między sobą tak rozgrywa, żeby zbijac cenę w dol. Ja tam wytrzymam. Niby jest trzecia koncepcja gry (horror i rpg chyba na razie wstrzymane)

Nie mam akcji i nie chce kupić zaglądam tu tylko z sentymentu , trochę kasy tu utopiłem.

Naprawdę wierzysz że ktoś jeszcze próbuje zaniżyć cenę ?? ta spółka miała 4tyś przychodu w ostatnim kwartale. to mniej niż miesięczna minimalna krajowa. Myślę, że ta spółka nie jest w stanie wyprodukować już nawet indyka. Jeśli komuś może zależeć na akcjach tej spółki to tylko po to żeby tylnym wejściem wejść na giełdę. Tu już nie ma realnej wartości
  • Re: Zbijania ciąg dalszy Autor: ~Jakub [193.163.202.*]
    Pożyjemy zobaczymy - devow mają w różnych spółkach grupy. Pomysł na finansowanie produkcji też jest - kwestia klepnięcia przez Partnera. Mam jasną deklaracje od MW, że spółka nie idzie do zakopania.
  • Re: Zbijania ciąg dalszy Autor: ~posiadacz [46.134.50.*]
    panie Jakubie, może jakaś obopólna optymalizacja podatkowa na tym śmieciowym papierze?
  • Re: Zbijania ciąg dalszy Autor: ~Jakub [81.30.139.*]
    Przydałaby się, ale na razie nie ruszam papieru… za niskie ceny, zbyt duże ryzyko, że już go nie odkupię
  • Re: Zbijania ciąg dalszy Autor: ~posiadacz [46.134.50.*]
    Mam tylko 16550, w sumie widać w arkuszu!
    mogę zaufać i pierwszy wystawić na S :)
    jakby było zainteresowanie to proszę o jakiś kontakt
  • Re: Zbijania ciąg dalszy Autor: ~Jakub [81.30.139.*]
    Gdybym mógł to już wcześniej bym ten pakiecik łyknął
[x]
VOLARIA 0,53% 1,88 2025-12-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.