• Jago Autor: ~asz [145.237.73.*]
    Ale kicha, juz mi brak cierpliwości--- a może zajebiaszcza promocja???
  • Re: Jago Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    no tanio ktoś chce kupić 1,90 24tys akcji po K
  • Re: Jago Autor: ~obserwator [213.158.197.*]
    Wtapiają teraz ci , którzy uwierzyli w cudotwórcę Tuska.
    POwinni się modlić, by skończyło się na dziurze budżetowej tylko 50mld.

Oj, jak tak dalej pójdzie, to przetestujemy jeszcze dno z lutego...
  • pytanie do Radecky-ego:) Autor: ~Jarko [89.76.225.*]
    Trzymam Jago oczywiście cały czas ale opyliłem jedną spółeczkę i dziś kupiłem Graala
    Co Radecky sądzisz o takim posunięciu?
  • Re: pytanie do Radecky-ego:) Autor: ~młody [91.46.51.*]
    docelowo 1.20 widzę do końca wakacji:)
  • Re: Jago Autor: ~młody [91.46.51.*]
    te 24 k to baton by nie spadł za mocno dziś śmieciuch inaczej leciałby na 1.5 1.6 już dziś ale co się odwlecze to nie uciecze ........
  • Re: Jago Autor: ~Jarko [89.76.225.*]
    Młody, jak szukasz wrażeń to idż na wiejską zabawę
    Już od dłuższego czasu piszesz głupoty nie poparte faktami
    Nikt tu i tak Twojego pisania nie bierze na serio więc sobie odpuść bo to już się nudne robi a nie śmieszne...
    ja ostrzegam przed spadkiem i spada więc mam rację tu zanosi się na taniec leszcza ogonem po szkle tak jak w przypadku orco ostrzegałem więc dlaczego piszesz że nie mam racji skoro mam co??
  • Re: Jago Autor: ~jnjnj [81.190.251.*]
    moze mial bys racje, gdyby nie fakt, ze jeszczew tym miesiacu wazne decyzje. jesli jestes taki dobry, to czemu nie dorobuiles sie willi z basenem? moim zdaniem masz juz tak ciezkow gaciach, ze pozbyles sie wszystkich akcji i kibicujesz spadkom na gieldach.
    moja willa jest w budowie aktualnie .... basenu nie planowałem wprawdzie ale miejsce jest na niego więc nic straconego pozdrawiam...
    a jeszcze jedno dziś trzeba kupić kghm tylko na close bo po co przepłacać teraz ... jak będzie można kupić tanio....na fix licze na 74 zł:)))))))))
    Młody, w necie to możesz mieć nawet pałac i samolot, mnie to akurat ani ziębi ani grzeje.
    Natomiast Twoje wypowiedzi typu "spadnie na łeb, uciekać" albo "kupować bo będzie rosło" świadczy jaki doświadczony jesteś w temacie.
    Proszę Cię, przestań się kompromitować i idż na ten KGHM bo jesteś nudny.
    Życzę Ci żebyś został bilionerem!
    nara!
    buuuuuuuuuuuuhahahaha nie wiesz co napisać na swoją obronę więc piszesz pierdy leszczu....
    Dobrze, ja jestem leszczem a ty jesteś wielkim inwestorem :)
    A teraz już idż na ten KGHM bo musisz miliony przecież tam ulokować :)))))
    nara!
    Puls Biznesu” donosi, że Stormm, który systematycznie sprzedaje akcji Zrembu w celu redukcji zadłużenia w BRE, zamierza wkrótce spłacić jeszcze 3,5 mln zł kredytu. Akcje Zrembu o takiej wartości rynkowej stanowią ok. 10 proc. kapitału. Niewykluczone więc, że Stormm zdecyduje się na pakietówki.

Dobrze że spłacają, przynajmniej procenty nie będą leciały.
  • Re: Jago Autor: ~anonim [91.146.219.*]
    Czemu ten kurs tak się kisi,przecież wkrótce będzie przejęcie Storm-a?
  • Re: Jago Autor: ~modelina [81.190.251.*]
    sam sobie odpowiedziales.
  • Re: Jago Autor: ~ewa [91.146.219.*]
    Ale mieszacie akcyjkami przed odpałem.Radzę dobierać i tylko dobierać moi mili!!!
  • Re: Jago Autor: ~mike [195.245.68.*]
    jasne, przecież to stoi w miejscu od dawien dawna, a okazje uciekają. Ja tam poważnie rozważam pozbycie się chyba jednak mało perspektywicznego papieru
  • Re: Jago Autor: ~modelina [81.190.251.*]
    od dawien dawna powiadasz? wnikliwy z ciebie inwestor...z takim podejsciem radze inwestowac w dude. nigdy nie wiadomo, kiedy sie to rypnie, a ty lubisz lapac okazje.
    dzięki za radę
    tylko, że przecież nie oddam za darmo. Wie ktoś może kiedy to wreszcie będzie kosztowało chociaż 3 PLN? za 1 akcje
  • Re: Jago Autor: ~ewa [91.146.219.*]
    Dawać,dawać,góra,najwyższy czas na odbicie.
    moim zdaniem to do czasu zatwierdzenia wniosku przez KNF nic się tu ciekawego nie wydaży, lepiej chyba faktycznie ten czas na dudzie spędzić
    Obecnie wchodzenie w Dudę moim zdaniem jest bardzo ryzykowne i myślę że właśnie najlepsza spółka teraz to Jago.
    Weż pod uwagę że zatwierdzenie w tym przypadku to już raczej formalność a ludzie będą kupować na tydzień lub dwa wcześniej więc prawdopodobne jest że wybicie to kwestia około dwu tygodni.
    ok, sprzedałem jedynie 20% akcji, duda ma szanse wskoczyć na 2 pln jeszcze w tym tygodniu, więc na początku przyszłego wrócę na jago
    Może i dojdzie jeśli wcześniej ktoś w panikę nie wpadnie
    Musisz zachować szczególną ostrożność
    Pozdrawiam!
    mozliwe, ze sie nic nie wydarzy do łączenia...a co do dudy to nie nerwuj mnie... po0,86 nie wszedłem tylko w jakies syfy graal, nowa gala :/ a potem zer strata zamieniłęm na jago :/ teraz duda dałąby 100% zysku a mam 20% straty :)
    ale po infie mozliwe podobne jaja jak na dudzie...licze ze mozliwy jest tu 100% wzrostu
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.