Młody, jak szukasz wrażeń to idż na wiejską zabawę
Już od dłuższego czasu piszesz głupoty nie poparte faktami
Nikt tu i tak Twojego pisania nie bierze na serio więc sobie odpuść bo to już się nudne robi a nie śmieszne...
ja ostrzegam przed spadkiem i spada więc mam rację tu zanosi się na taniec leszcza ogonem po szkle tak jak w przypadku orco ostrzegałem więc dlaczego piszesz że nie mam racji skoro mam co??
moze mial bys racje, gdyby nie fakt, ze jeszczew tym miesiacu wazne decyzje. jesli jestes taki dobry, to czemu nie dorobuiles sie willi z basenem? moim zdaniem masz juz tak ciezkow gaciach, ze pozbyles sie wszystkich akcji i kibicujesz spadkom na gieldach.
Młody, w necie to możesz mieć nawet pałac i samolot, mnie to akurat ani ziębi ani grzeje.
Natomiast Twoje wypowiedzi typu "spadnie na łeb, uciekać" albo "kupować bo będzie rosło" świadczy jaki doświadczony jesteś w temacie.
Proszę Cię, przestań się kompromitować i idż na ten KGHM bo jesteś nudny.
Życzę Ci żebyś został bilionerem!
nara!
Puls Biznesu” donosi, że Stormm, który systematycznie sprzedaje akcji Zrembu w celu redukcji zadłużenia w BRE, zamierza wkrótce spłacić jeszcze 3,5 mln zł kredytu. Akcje Zrembu o takiej wartości rynkowej stanowią ok. 10 proc. kapitału. Niewykluczone więc, że Stormm zdecyduje się na pakietówki.
jasne, przecież to stoi w miejscu od dawien dawna, a okazje uciekają. Ja tam poważnie rozważam pozbycie się chyba jednak mało perspektywicznego papieru
od dawien dawna powiadasz? wnikliwy z ciebie inwestor...z takim podejsciem radze inwestowac w dude. nigdy nie wiadomo, kiedy sie to rypnie, a ty lubisz lapac okazje.
Obecnie wchodzenie w Dudę moim zdaniem jest bardzo ryzykowne i myślę że właśnie najlepsza spółka teraz to Jago.
Weż pod uwagę że zatwierdzenie w tym przypadku to już raczej formalność a ludzie będą kupować na tydzień lub dwa wcześniej więc prawdopodobne jest że wybicie to kwestia około dwu tygodni.
mozliwe, ze sie nic nie wydarzy do łączenia...a co do dudy to nie nerwuj mnie... po0,86 nie wszedłem tylko w jakies syfy graal, nowa gala :/ a potem zer strata zamieniłęm na jago :/ teraz duda dałąby 100% zysku a mam 20% straty :)
ale po infie mozliwe podobne jaja jak na dudzie...licze ze mozliwy jest tu 100% wzrostu