• No i jest! Autor: zulusowaty [89.68.60.*]
    Długo wyczekiwany raport. Oto cała charakterystyka dokonań Spółki Akcyjnej w ciągu 3 miesięcy Q3:

"Emitent w trzecim kwartale 2024 roku sprzedał budynki wraz z działkami zlokalizowane pod 
    Warszawą. Inwestycje pod Lublinem i Hrubieszowem są na ukończeniu, Emitent planuje zakończyć 
    wyżej wspomniane prace w czwartym kwartale. Na ukończeniu jest również produkcja małego 
    domku o powierzchni do 35m2, dostarczany do inwestora jako całość. Ponad to Emitent jest w 
    trakcie rozpoczęcia nowej budowy jako generalny wykonawca pod Warszawą"

• Re: No i jest! Autor: ~xyz [89.64.55.*]
    ale nie ma ani jednego niepowodzenia, a to zestawienie "dokonań i niepowodzeń"
  • Re: No i jest! Autor: ~Difihuho [188.146.62.*]
    Same sukcesy a szczególnie ten generalny wykonawca .U Henka jak zwykle trzeba się domyśleć co to za inwestycja czy to jeden dom czy kilka a może osiedle?Nic o projektach nic o sprzedaży działki nic o wygaszaniu działalności. ENIGMA.
  • Re: No i jest! Autor: zulusowaty [89.68.60.*]
    Było wiadomo, że o sprzedaży działki nic nie będzie, bo dokonała się w Q4 i w połowie lutego 2025 będzie o tym mowa. Liczyłem natomiast, że będzie choć niewielki zysk jako kontynuacja po Q2 ale niestety się przeliczyłem...
  • Re: No i jest! Autor: ~Difihuho [178.182.205.*]
    Ale o rozpoczęciu budowy mógł napisać a dopiero ja zaczynają
  • Re: No i jest! Autor: ~Hossa [77.222.230.*]
    Apis się rozwija widząc po raporcie i co najważniejsze nie ma mowy o upadku firmy tylko są nowe zlecenia a firma staje się już generalnym wykonawcą inwestycji co do rzęs rokuje na przyszłość
  • Re: No i jest! Autor: ~Der [31.0.88.*]
    Jaka głową Prezesa takie pomysły. Grunt że płacą mu miesięczne wynagrodzenie :-)
  • Re: No i jest! Autor: zulusowaty [89.68.60.*]
    No właśnie ciekawa sprawa z tym "wynagrodzeniem". Widzieliście w raporcie pozycję "WYNAGRODZENIA" i porównanie z zeszłym rokiem?
[x]
APIS -4,76% 0,02 2025-12-17 15:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.